Barion Pixel Jön a Hókusz Pókusz 3! A folytatásra ezúttal nem kell annyit várni, mint az első rész után – Coloré

Jön a Hókusz Pókusz 3! A folytatásra ezúttal nem kell annyit várni, mint az első rész után

2023. 06. 06.

A Disney elnöke, Sean Bailey egy friss interjúban mondta el, hogy a halloween-i történet, a Hókusz Pókusz trilógiává válhat.

A Hókusz Pókusz három boszorkánya Bette Midler, Sarah Jessica Parker és Kathy Najimy szerepeltek az eredeti, 1993-as filmben, majd közel 30 évvel később visszatértek szerepeikben a 2022-es második részben. A misztikus családi vígjáték hatalmas sikert aratott a kilencvenes években, és a folytatást is sokan szerették, és még nézettségi rekordot is döntött a Disney+ történetében.

Hókusz Pókusz
Forrás: Northfoto

A második résznél Anne Fletcher volt a rendező, aki a Hókusz Pókusz eredeti írói, David Kirschner, Jen D’Angelo és Blake Harris forgatókönyvéből varázsolt filmet. A főszereplőket Sam Richardson, Tony Hale, Doug Jones, Whitney Peak, Belissa Escobedo, Lilia Buckingham és Froy Gutierrez egészítette ki.

A nézettség sokféle demográfiai csoportban oszlott meg, a 2-11 évesek, a 18-34 évesek és a 35-49 évesek mind-mind 25%-ot tettek ki. A folytatás ráadásul az első filmet is újra top10-be emelte a streaming platformon. Így nem meglepő, amit most a Disney elnöke bejelentett.

Igen, a Hókusz Pókusz 3. valóban elkészül!

– mondta a The New York Times-nak adott interjújában a Walt Disney Studios Motion Picture Production első embere, Sean Bailey. Azt viszont nem árulta el, hogy a cselekmény továbbra is a Sanderson nővérek körül forog-e majd, és, hogy visszatérnek-e az ikonikus színésznők. Feltehetőleg még ők sem tudják, annyira friss a fejlesztés terve.

De egészen biztos, hogy a fejlesztésből 1-2 éven belül újabb halloween-i mozit láthatunk a Disney platformján.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto