Hivatalos: ekkor érkezik az HBO GO-ra a Jóbarátok reunion

2021. 05. 21.

Pár napja még az a hír jött, hogy egy-két hét csúszással láthatjuk majd a Jóbarátok különkiadását…

A legfrissebb információk szerint, amit egy órája erősítettek meg, a május 27-i világpremierrel egy időben, vagyis jövő hét csütörtökön lesz elérhető a várva várt rész az HBO GO csatornáján.

'friends' Tv Stills
Forrás: northfoto.com

A különkiadás a Jóbarátok: Újra együtt címet kapta, így nemcsak a megszokott hatos, hanem a régi vendégszereplők, sőt, meglepetés sztárok is helyet kaptak az év legjobban várt produkciójában, amely – ahogy már megírtuk – nagyrészt spontán jelentekkel lesz tele, méghozzá előre megírt forgatókönyv és szöveg nélkül.

A Jóbarátok sztárjai, Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry és David Schwimmer egy emberként várják a nagy visszatérést, amelynek forgatási helyszíne a burbanki Warner Bros. területén található 24-es színpad volt.

https://www.instagram.com/p/CPIHQdfrnlZ/?fbclid=IwAR32enpgf1g3XsXS6WYDcJXIprngbGmqR2H8lK5IO4zQteMqwGY70FSPPBM

A különleges epizódban David Beckham, Justin Bieber, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon és még sokan mások is felbukkannak.

Forrás: HBO Magyarország