Barion Pixel „Nem vagyok gyönyörű, sosem voltam az. De jól néztem ki, és szeretnék így maradni” – Íme a 79 éves Helen Mirren 5 tanácsa a kiegyensúlyozott élethez – Coloré

„Nem vagyok gyönyörű, sosem voltam az. De jól néztem ki, és szeretnék így maradni” – Íme a 79 éves Helen Mirren 5 tanácsa a kiegyensúlyozott élethez

2024. 05. 12.

A 78 éves, máig aktív Helen Mirren 40 felett lett igazi A-listás Hollywoodban, személyisége és tehetsége lenyűgöző.

Helen Mirren neve egyet jelent Hollywoodban az elegáns, visszafogott mégis humoros személyiséggel, a briliáns színészi tehetséggel, a méltón idősödés bájával, az emberi jogok melletti kiállással. A világsztár több tucat filmsiker főszereplője volt, a mai napig remek szerepeket kap és emberek milliói figyelnek rá. Helen Mirren sok értékes gondolatot és tanácsot megosztott már a médiával és a rajongókkal, ezekből szemezgettünk.

Önbizalom

Azt tanácsolom a fiataloknak, a fiatal nőknek, legyenek magabiztosak. Bárcsak az lettem volna fiatal koromban, főként a férfiakkal szemben. Rettenetesen sokat tűrtem, és sok olyanba belementem, amit valójában nem szerettem volna. Nem kell mindig túl udvariasnak lenni, álljunk ki magunkért!

A kinézet

Nem vagyok gyönyörű, sosem voltam az. De jól néztem ki, és szeretnék így maradni. Ez belülről fakad, a kinézetünk megváltoztatása nem tesz láthatóbbá. Utálom a „szépség” szót, mert nem vagyunk egyformák, szépek. Az emberek megragadnak ott, ahogy a húszas-harmincas éveikben néztek ki, és görcsösen ragaszkodnak, akár test másítás árán is – mondta egy interjú során Helen Mirren.

Helen Mirren
Forrás: Gisela Schober/Getty Images

Folytatás a következő oldalon!