Barion Pixel Így néz ki a 2 éve elhunyt Haumann Péter sírja, Kozso visszaszólt Lovasi Andrásnak, Puskás-Dallos Bogi a szülés óta tart a haláltól – Lapszemle – Coloré

Így néz ki a 2 éve elhunyt Haumann Péter sírja, Kozso visszaszólt Lovasi Andrásnak, Puskás-Dallos Bogi a szülés óta tart a haláltól – Lapszemle

2024. 05. 28.

Haumann Péter két éve hunyt el, Lovasi András pedig beszólt Kozsónak, amit az énekes viszonzott. Puskás-Dallos Bogi interjút adott, és a téma az anyaság volt, valamint az, hogy miért tart a haláltól, mióta megszületett a kisfia.

Immáron két éve annak, hogy a Nemzet Színésze címmel is kitüntetett Haumann Péter elhunyt. Halála váratlan volt, így nagyon megrázta a közönséget.

Haumann Péter sírja

A színész a Farkasréti temető Művészparcellájában nyugszik, a Ripost pedig az évforduló közeledtével ellátogatott a sírjához. Egy éve még száraz fenyőágak borították a nyughelyét, mára azonban egy márványtábla fedi, melyet friss virágok és kavicsok díszítenek, valamint egy mondat: ,,tiéd az egész égbolt!”. A fotó itt tekinthető meg.

Lovasi András és Kozso

Lovasi András nemrégiben interjút adott, melyben azt mondta:

Szerintem a 2020-as években is születtek olyan dalok, amik valószínűleg tíz év múlva is hallgathatók és énekelhetők lesznek, és nem kell szégyellni őket, mint mondjuk egy Kozso-számot.

A kultikus Szomorú szamuráj szerzője, Kozso így reagált kollégája szavaira Instagramon – idézi a Blikk.

Elfogadnám a kritikát olyan embertől, aki nálam többet tett le az asztalra! Az általa ‘szégyellt’ dalaim számtalan platina- és aranylemezről származnak, 31 dalom lett number ONE a slágerlistán, 27 sztáregyüttest alkottam eddig. Lássuk majd azokat a 2020-as slágereket 30 év múlva! És amíg az én dalaimat több mint 30 éve több millióan minden korosztályból ismerik és éneklik, én próbálok emlékezni a 2020-as Év slágerére, pedig csak 4 éve volt!

Ezzel még nincs vége!

Neki pedig sok sikert kívánok, remélem, újra összeállnak, és alkotnak annyi arany- és platinalemezt és produkciót, mint én. Csinálja utánam a rengeteg fellépésem mellett! 34 év után a pályán, pedig neki is küldöm a legújabb dalomat, a Chinese Love-ot! Mindenki munkásságára tisztelettel, a közönség szeretetéért örökké hálás: KOZSO (még mindig rövid ‘o’-val írom, de legalább a nevem ismerik.

Íme az említett, új dal:

Puskás-Dallos Bogi az anyaságról

Az énekesnő tavaly adott életet a kisfának. Ábel ma már több, mint fél éves, anyukája pedig sokat mesélt róla a Három igazság című műsorban. Mint Palik Lászlóék műsorában elmondta, a kis Ábel születésével ő is újjászületett. Nemcsak anyaként, hanem az életszemlélete is más lett, ugyanis elsőként az idő múlására gondolt, amikor meglátta a kisfiát.

Az első gondolatom az volt, hogy az idő véges. Tudom, hogy morbidan hangzik, de hogy lesz olyan időintervallum a kisfiam életében, amit nagy valószínűséggel én nem fogok látni. Eddig is tudatában voltam annak, hogy egyszer meghalunk, de amióta ő a világon van, ez engem még durvábban megtalált és szíven ütött.

Az énekesnő így minél több időt szeretne családjával tölteni, és minél több mindent szeretne átadni a kisfiának. Mint mondja, korábban egy hisztis kislány volt, de kisfia mellett nincs már tere az ő nyűglődésének, hiszen a gyermeke a legfontosabb számára – idézte a Blikk.

Nyitókép forrása: Youtube