Barion Pixel Újraalkotják a Harry Potter és az elátkozott gyermek történetét – ők lesznek a szereplők – Coloré

Újraalkotják a Harry Potter és az elátkozott gyermek történetét – ők lesznek a szereplők

2023. 09. 02.

A Harry Potter univerzum újabb darabja kerül a nagyérdemű elé, ezúttal színházi darab formájában.

J.K. Rowling, Jack Thorne és John Tiffany eredeti története alapján készült a Harry Potter és az elátkozott gyermek című színdarab, ami a felnőtt varázslótanoncok és utódaik életét mutatja már be és a rendezője is Jack Thorne lesz.

A történet 19 évvel azután játszódik, hogy Harry, Ron és Hermione megmentették a varázslóvilágot. Most ismét új kalandba vághatnak bele és már egy új generáció is csatlakozik hozzájuk, akik csak most érkeztek meg a legendás Roxfort Boszorkány- és Varázslóiskolába. Varázslatok, versenyfutás az időben és a titokzatos gonosz erők megállításáért vívott csata következik ezúttal is, varázslatos teremtmények kíséretében.

Harry Potter
Forrás: HBO Max

Szeptember 1-jén a produkció csatlakozik a Vissza a Roxfortba-nap éves ünnepségéhez. A rendezvényen a Harry Potter-rajongók a londoni King’s Cross pályaudvaron három napon keresztül emlékeznek meg az eposzi méretű regény- és fim történetről. Az eseményhez a Harry Potter és az elátkozott gyermek új csapata is csatlakozik, mind a szereplők, mind a kreatív csapat.

A színpadi show főszereplői David Ricardo-Pearce (Harry Pottert), Polly Frame (Ginny Potter), Ellis Rae (fiuk, Albus Potter), Thomas Aldridge (Ron Weasley), Jade Ogugua ( Hermione Granger), valamint Taneetrah Porter (lányuk, Rose Granger-Weasley). Steve John Shepherd fogja alakítani Draco Malfoyt, Harry Acklowe pedig a fiát, Scorpius Malfoyt formálja meg.

harry potter
Forrás: HBO Max

Ez az első színpadon bemutatott Harry Potter-történet, és a könyvsorozat nyolcadik története. A 2016-os londoni világpremier óta több mint hatmillió jegy kelt el rá világszerte, és számos díjat kapott. A kétrészes produkció mostani felállásban 2024. május 19-ig látogatható a Palace Theatre-ben.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: imdb