Barion Pixel Fény derült az évtizedes titokra: tőle örökölte Harry herceg a vörös haját – Coloré

Fény derült az évtizedes titokra: tőle örökölte Harry herceg a vörös haját

2024. 03. 29.

Archie herceg és Lilibet hercegnő gyönyörű vörös hajjal büszkélkedhet, amit egyértelműen édesapjuktól, Harry hercegtől örököltek.

Az elmúlt években több teória is szárnyra kelt, Harry herceg honnan is örökölte hajszínét, hiszen egyenes ágon senkinek sem volt ilyen színű hajkoronája a királyi családban. Egyesek Diana egykori volt szeretőjére tippeltek, aki Major James Hewitt volt. A brit hadsereg egykori lovassági tisztje több hónapig volt a hercegné szeretője, és mellesleg hihetetlen hasonlóság van közte és Harry herceg között. Ezt azonban Károly és mindenki más is tagadta, de ettől még mindig sokan foglalkoztak azzal, kitől is örökölhette a herceg a vörös tincseit.

Major James Hewitt
Forrás: Ferdaus Shamim/Getty Images

Nos, erre végre valahára fény derült, ugyanis a minap Harry herceg nagybátyja, Charles Spencer megosztott egy fotót, amelyen lángvörös hajjal látható.

A családi fotón, amelyen 50 évvel ezelőtt nővére, Lady Sarah McCorquodale és közeli családi barátjuk, James társaságában látható, Charles és Sarah is lángvörös hajjal büszkélkedhetett. Így már biztos, hogy Harry Diana családjától örökölte ezt a nem mindennapi ismertetőjelét, akárcsak a gyermekei, amit még ő maga is hihetetlennek tart.

A Spencer gén nagyon-nagyon erős. Őszintén azt hittem [Meghannel] való kapcsolatom elején, hogy ha gyerekeink születnek, akkor a vörös génjeim semmiképpen sem győzedelmeskedhetnek majd a feleségem génjei felett, de nem volt igazam!

Lady Sarah és Charles mellett Diana hercegné másik nővére, Lady Jane Fellowes-nak is gyönyörű vörös haja volt. Harrynek egyébként mindig is erős kapcsolata volt édesanyja családjával, sőt amióta elhagyták az Egyesült Királyságot még szorosabb lett köztük a viszony.

Forrás: People
Borítókép forrása: Karwai Tang/Getty Images