Barion Pixel Miközben Harry herceg és Meghan küzd azért, hogy a showbiznisz világa a tenyerén hordozza, Vilmos és Katalin beelőzheti őket ezzel a húzásával – Coloré

Miközben Harry herceg és Meghan küzd azért, hogy a showbiznisz világa a tenyerén hordozza, Vilmos és Katalin beelőzheti őket ezzel a húzásával

2023. 10. 14.

Nem titok, hogy nemcsak az Amerikában élő Harry herceg és Meghan került közel a tévézés világához, Katalin és férje is “bevásárolták” magukat.

Noha Meghan Markle és Harry herceg mindent megtesznek, hogy hónapról hónapra feltűnjenek valahol a médiában, hol dokusorozat, hol könyv, hol talkshow formájában, az idősebb herceg, Vilmos és felesége is megvetette már a lábát a szórakoztató szektorban.

Harry herceg és Meghan
Forrás: Netflix

Vilmos herceg és Katalin kinevezte a BBC Call the Midwife című sikerdrámájának producerét, Pippa Harrist a Királyi Alapítványuk igazgatójának. A hölgy továbbá a Diana, walesi hercegné emlékalap vagyonkezelő társaságának igazgatója is lesz. Az 56 éves filmproducer rengeteg embert ismer, óriási kapcsolati tőkével bíró személy az Egyesült Királyságban és persze a keze elér Amerikába is.

Pippa az Oscar-díjas rendezővel, Sir Sam Mendesszel megalapította a nagysikerű Neal Street Productions filmes céget. A Call the Midwife közös alkotása mellett olyan elismert filmeket is készítettek, mint a A szabadság útjai, Kate Winslet és Leonardo DiCaprio főszereplésével, amiért két Bafta- és egy Golden Globe díjat is kaptak. Harris a Bafta elnöke is, amelynek Vilmos herceg a királyi pártfogója.

A királyi alapítványban eredetileg Harry hercegnek is helye volt, de 2020-ban kiléptek feleségével. Akkor attól tartottak a tagok, hogy ez komoly csapást mér a jövőjükre, de pont ellenkezőleg történt.

A következő évben megugrott az alapítvány bevétele, és elérte a 11,78 millió fontot. Ez csaknem kétszerese a 2019-ben befolyt 6,68 millió fontnak, amikor még Sussex hercege és hercegnéje is részt vállaltak benne.

Meghan Markle, Harry herceg, közember, közemberek, királyi család
Forrás: Northfoto

Az alapítvány a Vilmos és Katalin érdeklődési köre alapján fejleszt programokat és kezdeményezéseket, különösen a kisgyermekkor, a mentális egészség és a környezetvédelem területén. A showbizniszhez erősen kötődő Pippa Harris vezetésével pedig ki tudja, milyen új területeket hódítanak majd meg.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/harry-herceg-es-meghan/