Barion Pixel Együtt lógott Harry herceg és Amerika Kapitány – Coloré

Együtt lógott Harry herceg és Amerika Kapitány

2023. 10. 05.

Portugália még ilyenkor is vonzó. A dél-európai ország vonzotta Sussex hercegét és hercegnéjét is. Még ketten csatlakoztak hozzájuk, de a buli nem szervezett volt. Harry herceg és Meghan titkos elvonulását felülírta a sors.

Harry és Meghan Markle részt vettek az Invictus Games (nemzetközi multisport verseny a sérültek, sebesültek, betegek, veteránok számára) eseményen, majd pedig Eugenie hercegnő portugáliai nyaralójába vonultak el a kíváncsi szemek elől.

Harry herceg és Amerika kapitány
A véletlennek köszönhetően talkozott egymással Harry herceg és Chris Evans / Kép forrása: Anthony Harvey / Contributor / Getty Images

Véletlen találkozás Harry herceggel

Ember tervez, Isten végez – ahogyan mondani szokták, és ezt a hercegi pár személyesen is megtapasztalta, mert a nagy elvonulásuk nem sikerült 100%-san. Elvileg nagy titokban szervezték meg a portugál utat, ám hogy mennyire kicsi a világ azt az is mutatja, hogy ott kellett összefutniuk Amerika Kapitánnyal, azaz Chris Evans-szel és feleségével, Alba Baptistával.

Egyikük sem ismerte a másikat személyesen, noha szinte biztos, hogy a médiából hallottak már egymásról. A személyes találkozás sem megszervezett volt, hanem a véletlennek köszönhetően botlottak egymásba egy étteremben.

Nyitókép forrása: Joshua Sammer / Contributor / Getty Images