Barion Pixel GYÁSZ: 59 éves korában elhunyt a Jóbarátok színésze – Coloré

GYÁSZ: 59 éves korában elhunyt a Jóbarátok színésze

2021. 10. 25.

Egy egész világot sokkolt a hír, hogy a 90-es évek legnépszerűbb sorozatának szereplője elhunyt.

Kétség sem fér hozzá, hogy James karaktere, a Central Perk dolgozója (Günther) az egyik legmeghatározóbb alakja volt a szériának, amelynek összesen 150 epizódjában tűnt fel, mint Rachel titkos imádója.

Courteney Cox , Matthew Perry , Lisa Kudrow , Jennifer Aniston , Matt Leblanc And David Schwimmer In Friends Tv (1994).
Forrás: Northfoto

A színész élete legszebb 10 évének nevezte a sorozatban töltött idejét, ami nemcsak a főszereplőknek, hanem neki is meghozta a világhírnevet. 2018-ban diagnosztizálták prosztatarákkal, ami sajnos olyan agresszívnak bizonyult, hogy a csontjaira és más szerveire is átterjedt. Számtalan sugárkezelést és módszert kipróbáltak, de egyik sem hozott megoldást. Állítása szerint az állapota a covid elején fordult rosszabbra, mert nem csináltatott meg egy tesztet, ami sok szempontból segített volna rajta.

A Jóbarátok: Újra együtt forgatásán már nem tudott részt venni, ugyanis deréktól lefelé lebénult. Élő bejelentkezésében azonban ugyanolyan pozitív és mosolygós volt, így sokaknak nem tűnt fel, hogy valami nincs rendben a színész egészségével. Élete utolsó hónapjaiban a prosztatarák megelőzésére próbálta felhívni a figyelmet.

A sztárt nemcsak a színészvilág és a rajongók, hanem egykori kollégái és felesége, Jennifer Carno is gyászolja.

Forrás: variety.com