Barion Pixel Ezt a ruhadarabot őrzi Gwyneth Paltrow abból az időből, amikor még Brad Pittel randevúztak – Coloré

Ezt a ruhadarabot őrzi Gwyneth Paltrow abból az időből, amikor még Brad Pittel randevúztak

2023. 02. 04.

A két világsztár, Gwyneth Paltrow és Brad Pitt még 1994-ben kezdett járni egymással, és a Nagyon nagy Ő sztárja egy különleges emléket őrizget is ebből a rózsaszín ködös időszakból.

Gwyneth Paltrow még mindig őrzi azt a ruhadarabot, amelyet akkor viselt, amikor Brad Pitttel randevúztak. A Goop szépségmárka alapítója 1994-ben kezdett randevúzni a most 59 éves szívtipróval, és két évvel később el is jegyezték egymást. Sajnos az oltárig nem jutottak el, 1997-re szétváltak, de a mai napig nagyon szoros baráti viszonyban vannak.

Brad Pitt és Gwyneth Paltrow
Forrás: Northfoto

Egy sztár gardrób típusú videóban Gwyneth újra megnézte néhány korábbi, máig őrzött szettjét és meg is mutatta a rajongóknak. Ezek közül az egyik egy Calvin Klein fehér ruha, amelyet a Braddel való randevúzás közben viselt.

Azt hiszem, egy premieren viseltem, amire Brad Pittel mentem.

– mondta, miközben a rendezvényről készült fotó fel is bukkan a képernyőn.

Brad lila és pasztell zöld csíkos mellényt viselt fehér pólóval. Az akkor még szerelmes pár összeillő napszemüvegben pózolt.

A gardróbja további darabjai közé tartozik egy virágos ruha, amit akkor viselt, mikor férje, Brad Falchuk megkérte, és egy motoros kabátot is megmutat, amelyet a Kegyetlen tánc című filmben viselt, amelyben Meg Ryan és Dennis Quaid voltak a partnerei.

Gwyneth Paltrow és Brad Pitt
Forrás: Northfoto

A Szerelmes Shakespeare és sok más film ünnepelt színésznője manapság sajnos már nem forgat, így ilyen darabokkal nem fog gyarapodni a készlet. Gwyneth Paltrow életmód nagykövet lett, könyveket ír és nők százezreit inspirálja. Márkája a Goop, világszerte kedvelt, és ez a vállalkozás volt az, ami megihlette Brad Pittet is, aki már szintén saját kozmetikumokkal rukkolt elő nemrégiben.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto