Barion Pixel Mindenki megdöbbent: ezt gondolja Gisele Bündchen 1 évvel a válása után – Coloré

Mindenki megdöbbent: ezt gondolja Gisele Bündchen 1 évvel a válása után

2023. 09. 29.

Tom Brady-vel 13 évig volt házas a szupermodell, Gisele Bündchen. A hátvéd és a szépség 2022 októberében intettek búcsút egymásnak.

Gisele Bündchen bevallotta, hogy a válás nem az, amiben reménykedett, vagy ami tervben volt, de kibékült a dolgok alakulásával.

Gisele Bündchen
Forrás: Taylor Hill/Getty Images

Mivel a szüleim 50 éve házasok, nagyon szerettem volna, hogy ez velem is megtörténjen. De azt hiszem, tényleg el kell fogadni, hogy néha úgy alakul, hogy a huszonéves korban egymásba szeretők összenőnek az idő során, de néha viszont szétmegy az útjuk.

Bündchen és Brady együtt a 13 éves Benjamin és a 10 éves Vivian szülei. Brady-nek van egy 16 éves kamasz fia, Jack is, aki Bridget Moynahannel közös kapcsolatából származik.

A friss interjúban az egykori Victoria Secret modell azt mondta:

Ő a gyerekeim apja. Szóval, mindig is a legjobbakat kívánom neki. Nagyon hálás vagyok, hogy csodálatos gyerekekkel ajándékozott meg, és tudjátok, hogy van a mondás: ha egy ajtó bezárul, egy másik kinyílik.

Tavaly ősszel Bündchen és Brady bejelentették, hogy 13 éve tartó házasságuk barátságos módon lezárul. Gisele akkoriban egy nyilatkozatában azt mondta, hogy egy házasság befejezéséről szóló döntés soha nem könnyű, de eltávolodtak egymástól.

Gisele Bündchen
Forrás: Kevin C. Cox/Getty Images

A színészettel is kacérkodó Gisele Bündchen azt is elmesélte, semmit sem bán a múltból, semmin nem változtatna, noha, a topmodellség nem volt egy áldott állapot, rengeteget szorongott, megfelelési kényszere volt és nem tudott igazán önmaga lenni. Mára mindezt hátra hagyta, mer élni a saját szabályai szerint, és nemcsak túlél, hanem igazán él.

Forrás: ET online
Borítókép forrása: Matt Winkelmeyer/MG18/Getty Images