Barion Pixel Gerard Butler elárulta, hogyan „ölte” majdnem meg 16 éve Hilary Swankot a PS. I Love You forgatása közben – Coloré

Gerard Butler elárulta, hogyan „ölte” majdnem meg 16 éve Hilary Swankot a PS. I Love You forgatása közben

2023. 01. 27.

A 2007-es romantikus vígjáték Cecelia Ahern azonos című, Magyarországon Ui.: Szeretlek címmel megjelent regénye alapján készült, és nagyon népszerű romkom volt, ami Gerard Butler hírnevének is jót tett.

A Drew Barrymore Show-ban január 23-án Gerard Butler felidézte a talk-show ismert háziasszonyának, hogy „majdnem megölte” Hilary Swankot, miközben forgatták a 2007-es PS. I Love You-t.

A most 53 éves színész felidézte azt a jelenetet, amelyben „mint egy idióta” táncolt boxerben és harisnyatartóban. Míg a harisnyatartóval kellett volna arcon ütnie önmagának, a fémrögzítő ehelyett a most 48 éves színésznő, Hillary Swank fejét találta el.

Gerard Butler
Forrás: Norhfoto

Beragadt, majd hirtelen elengedett, és a fejem fölött repült el, egyenesen fejbe vágva őt. Felvágta a száját, a fogai is kivillantak szegénynek, azt is megütötte, azonnal kórházba kellett vinni. Jó, hogy a szemét nem ütöttem ki.

– magyarázta Butler Drew Barrymore-nak.

A jelenet eleve nagyon veszélyes volt, a fém csat ámokfutása elől a stáb egy plexi lappal védekezett, de mivel a hózentróger irányt váltott, Hillary-t nem védte semmi. A terepet azonnal kiürítették és a színésznőt kórházba vitték. A baleset ellenére jó kedvűen tértek vissza néhány nap múlva a stúdióba és Swank profin viselte a sérüléseit.

P.s. I Love You, Gerard Butler
Forrás: Norhfoto

Gerard Butlert sajnos megtalálják az ilyen forgatási veszélyhelyzetek, nemrégiben az arcát égette le majdnem, mikor legújabb filmjét, A gép-et (Plane) forgatta. Az egyik jelenetben a repülőgépet szereli, a kezei véresek, és egy zöldes folyadék is rákerül, ami a repülőgépek anyaga. Ez azonban igazi volt, egy foszforsav származék, amit egy óvatlan pillanatban Butler az arcára kent, hogy izzadását reflexből tompítsa.

A malőr miatt a szeme, orra, szája azonnal égni kezdett, ő pedig komoly fájdalmat élt át, amíg letisztították és hatástalanították a szert. A gép című filmet most kezdték vetíteni a hazai mozik.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto