Baleset történt Leonardo DiCaprio új filmjének forgatásán

Nagyban forog Leonardo DiCaprio új filmje.

Borítókép forrása: YouTube

Jelenleg Bostonban zajlanak a forgatások, amelyekről már több kép is kiszivárgott, így már azt is tudni, hogy DiCaprio szürke tudósként lesz látható, míg Lawrence extrém vörösként tündököl majd az alkotásban. Ám, ahogy az lenni szokott egy forgatás sem telhet el egy kis izgalom nélkül. A legfrissebb hírek szerint a színésznő az egyik jelenet felvétele során megsérült, méghozzá a szemén.

A szerencsétlen incidens egy különleges effekt felvételén történt, ugyanis az egyik jelenethez egy szemeteskukát dobtak ki az ablakon, amelynek szilánkjai szétrepültek, egy darab pedig a színésznő szemére. Szerencsére csak egy kisebb karcolásról van szó, de egy napra felfüggesztették a felvételeket, hogy a sztár szeme regenerálódni tudjon.

A filmben – amelyet Adam McKay rendez – egyébként DiCaprio és Lawrence mellett Timothée Chalamet, Ariana Grande, Leonardo, Chris Evans és Meryl Streep is szerepet kapott. Vagyis igazi A-listás dömpingre számíthatunk a produkcióban.

A film története két csillagászról szól, akik a médián keresztül próbálják felhívni az emberek figyelmét egy közelgő aszteroidára, amely az egész emberiséget veszélyezteti.

Forrás: JustJared

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!
NEKED AJÁNLJUK

Végre! Jlo és Ben Affleck 17 év után nyilvánosan csókolóztak