Barion Pixel Vége egy korszaknak: George Clooney 21 év után komoly döntésre szánta el magát – Coloré

Vége egy korszaknak: George Clooney 21 év után komoly döntésre szánta el magát

2023. 09. 29.

George Clooney a helyi közösség aktív tagja, 2002-ben vásárolta meg üdülő otthonát, amelyet feleségével, Amallal és ikreikkel élveztek ezidáig.

Ezúttal már biztos: George Clooney megválik festői otthonuktól, ahol valóban többek között a festészetnek is időt szenteltek feleségével, Amal Clooney-val, de élvezték a számtalan vízi sportot is, és nem egyszer mentek romantikus vacsorára az olaszországi paradicsomban.

A 62 éves színész tulajdonában lévő Villa Oleandra jelenleg eladó az Oggi című olasz hetilap szerint. Yasemin Baysal, a comói Engel & Volkers ingatlanügynökség szakembere megerősítette, hogy az eladásról szóló korábbi pletykák ellenére ezúttal ez tényleg igaz, majd elárulta, hogy egy milánói iroda kezeli az adásvételt, akit nem akar megnevezni.

George Clooney
Forrás: Getty Images

A gyönyörű villa értéke kb. 100 millió dollárra rúg most a becslések szerint, George anno 10 millió euróért vásárolta, vagyis igazán jó üzlet lehet megválni épp most tőle, már ha valóban nincs tovább szüksége rá a Clooney családnak.

A sztár 2002-es csatlakozása a comói közösséghez valóságos fellendülést hozott a környéknek, további sztárok látogattak el oda vagy vettek ingatlant, és sokkal népszerűbb lett a turisták körében is, de rengeteg céges rendezvényt is tartanak a környéken. Nem csoda, hogy az ingatlanok ára már akkor elég gyorsan megduplázódott, ám most közel tízszeresét éri például a Villa Oleandra.

George Clooney
Forrás: Getty Images

Egyébként George Clooney 2013-ban pont itt ismerte meg szerelmét, Amalt, így egészen különleges hely ez számukra. A villa további izgalmakat is rejt; 2004-ben az Ocean’s Twelve szereplői látogatták meg például a villát. Aztán 2018-ban Jennifer Aniston a Gyagyás gyilkosság forgatása közben szállt meg itt, Emily Blunt és John Krasinkski pedig 2010-ben itt házasodtak össze.

Egyelőre nem tudni, miért akarnak megválni a csodálatos emlékeket őrző otthontól.

Forrás: People
Borítókép forrása: Northfoto