Barion Pixel Brad Pitt és George Clooney új közös filmjükön dolgoznak – ezt lehet tudni róla – Coloré

Brad Pitt és George Clooney új közös filmjükön dolgoznak – ezt lehet tudni róla

2023. 01. 26.

A két Oscar-díjas sztárt, Brad Pittet és George Clooney-t január 24-én kapták lencsevégre New Yorkban, amint közelgő Apple TV-s thrillerüket forgatták.

Brad Pitt és George Clooney újabb közös projektjét először 2021 szeptemberében jelentették be. A friss forgatási felvételeken az 59 éves Brad fehér inget visel, felette egy fekete bőrdzsekivel, és szürke nadrággal párosítva, míg a 61 esztendős Clooney fekete kabátot hord egy sötétkék pufi mellénnyel és szürke nadrággal.

Brad Pitt és George Clooney
Forrás: Northfoto

Az ezidáig cím nélküli thrillert, amely a pletykák szerint „két magányos farkas meséje, akiket ugyanarra a munkára bérelnek fel”, a Pókember: Hazatérés rendezője, Jon Watts írja és rendezi. Watts dolgozott független filmeken is, mint a Cop Car, de a fiatal rendező jegyzi az új Spiderman filmeket, a Fantasztikus Négyest és a 2014-es Clown című horrort is.

A Pitt-Clooney projekt az Apple streaming platformon lesz látható, illetve előtte feltehetőleg a mozikban is. Az Apple-nek mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, mikor a megfilmesítés híre elterjedt, ugyanis egyszerre versengett a projektért az Amazonnal, az Universallal, az MGM-mel és a Warner Bros.-szal.

A neves sztárok nemcsak főszereplőkként, hanem producerekként is jegyzik majd az akció-thrillert, hiszen gyártócégeik a Smokehouse Pictures és a Plan B Entertainment állnak mögötte. Brad Pitt a Plan B-t együtt alapította Jennifer Anistonnal és nemrég arról számoltak be, hogy Brad megvált a részesedése nagy részétől, mivel szeretne kicsit visszavenni a tempóból, többet pihenni és borászkodni franciaországi birtokán. Ehhez képest most elkezdte forgatni az újabb kalandját.

Brad Pitt, George Clooney
Forrás: Northfoto
Brad Pitt, George Clooney
Forrás: Northfoto

A két legendás színész, Brad Pitt és Clooney korábban együtt dolgoztak a 2001-es Ocean’s Eleven-ben, a 2004-es Ocean’s Twelve -ben, a 2007-es Ocean’s Thirteen-ben és a 2008-as Égető bizonyítékban is.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/brad-pitt-es-george/