Az 59 éves Brad Pitt egyre valószínűbb, hogy visszavonul – Életmódváltást fontolgat, és eladta a gyártó cége nagy részét

2023. 01. 12.

Az 59 éves sztár, Brad Pitt visszavesz a tempóból és drámai változást eszközölt üzleti portfóliójában.

Üzleti források szerint Brad Pitt eladta a Plan B nevű produkciós cégében lévő részvényeinek 60%-át. Egy francia médiakonglomerátumnak adta el Jennifer Anistonnal közösen alapított üzletének jelentős hányadát. A tranzakció állítólag több száz millió dollárt is érhetett számára, és az oka a lépésnek az, hogy az Oscar-díjas legenda most már félig nyugdíjazná magát.

Brad Pitt
Forrás: Northfoto

Közeli ismerősei szerint békésebb, nyugodtabb életre vágyik, feltehetőleg a francia borvidéken lévő birtokán kíván sokkal több időt tölteni, ráadásul számos hobbija van, aminek szívesen áldoz. Ilyen a bútorkészítés, a művészetek, a szőlészet, de saját ruha márkája is van már, barátjával közösen, a God’s True Cashmere. Ez utóbbi, és nemrég indított férfi kozmetikum vonala már önjáró, és úgy is termel hasznot, hogy Pitt csak otthon ül.

Ki is vetné a szemére, hogy annyi csodálatos film után, közel a hatvanhoz, nem vágyik már akkora pörgésre?

Békésebb életre vágyik, nyugodt életmódra, sok napfényre és relaxálásra. A hollywoodi mókuskereket azért nem hagyja ott teljesen, de gyártani már egészen biztosan nem akar. Szerepelni feltehetőleg mindaddig fog, amíg megtalálják olyan szerepek, amiket szívesen csinál.

– mesélte egy forrás.

Brad Pitt
Forrás: Northfoto

Brad Pittet most épp a Babylonban láthatjuk Margot Robbie, Diego Calva és Tobey Maguire oldalán, előtte pedig a Bullet Train – Gyilkos járatban izgulhattunk és nevethettünk rajta, de 2023-ban láthatjuk majd az ötödik Indy filmben is, Harrison Ford jutalom játékával. Ez az alkotás az Indiana Jones: The Dial of Destiny címet kapta.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto