Barion Pixel Gal Gadot sem mindig egyértelmű választás: castingra kellett mennie, hogy megkapja ezt a szerepet – Coloré

Gal Gadot sem mindig egyértelmű választás: castingra kellett mennie, hogy megkapja ezt a szerepet

2023. 08. 12.

Mivel a Gal Gadothoz hasonló kalibereket már egyenesen szerepekre kérik fel, vagy akár írnak nekik, elég meglepő, hogy vetekednie kellett nemrégiben.

A szépséges Gal Gadot a mi csodálatos Wonder Woman-ünk a DC univerzumában, nagyszerűen játszott a Halál a Níluson-ban, de nemrég az is kiderült, hogy majdnem a Barbie című filmbe is bekerült a 38 éves sztár, csak arra már nem lett volna ideje.

Gal Gadot egyértelműen A-listás lett az elmúlt években, így nem igazán kellett castingra mennie jó ideje, hiszen kapkodnak érte a filmkészítők. Megdöbbenésére azonban az élőszereplős Hófehérke esetén nem volt egyértelmű, hogy ő kapja meg a gonosz királynő szerepét.

Gal Gadot
Forrás: Taylor Hill/Getty Images

Ez volt az első alkalom jó ideje, hogy meghallgatásra kellett mennem egy projekt kapcsán. Meg kellett győződniük arról, hogy tudok énekelni, mert ez egy musical. Tehát egy hónapig dolgoztam a dalomon, aztán meghallgatásra mentem, és leforgattuk a dalt, majd végül megkaptam a szerepet. Igazán izgalmas kihívás volt. Annyira nehéz volt forgatni, mert annyira különbözik mindentől, amit valaha csináltam. Finom és elragadó, de igazán nagyra és teátrálisra tudtam venni a figurát.

– mesélte a színésznő egy videóinterjúban.

A Hófehérkének még nincs premier dátuma, azt viszont már lehet tudni, hogy a címszereplőt Rachel Zegler alakítja, a herceget Andrew Burnap kelti életre, a törpék meg nem igazán lesznek törpék. Sokan szkeptikusak, mennyire lesz átütő a film, hiszen mostanság túl PC minden és mindenki.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: Christopher Polk/Getty Images