Barion Pixel Ezért visel fülbevalót Morgan Freeman – Szomorú oka van rá! – Coloré

Ezért visel fülbevalót Morgan Freeman – Szomorú oka van rá!

2023. 10. 31.

Morgan Freemant számtalan bemutatón láthattuk már, általában más és más öltözetben. Egy dolog azonban mindig ugyanaz: a fülbevalói!

Morgan Freeman bár 85 éves, a mai napig aktív, és az egyik legnépszerűbb amerikai színész a rajongók körében, hiszen amellett, hogy legendás alakításai voltak, sosem felejtett el emberségesnek és közvetlennek maradni. A színész több, mint ötvenéves pályafutása során kitartott a fülbevalói mellett, s a rajongói csak találgattak, hogy miért olyan fontos a színész számára ez a két ékszer.

Morgan Freeman fülbevalói

A két karika meglehetősen egyszerű ékszer benyomását kelti, ami azért is érthetetlen, mert a színész megtehetné, hogy egy különleges darabot válasszon magának. Morgan Freeman mégis ragaszkodik ehhez a párhoz, és végre elmondta, hogy miért!

Már fiatalon elkezdett ékszereket hordani, mert arra vágyott, hogy olyan legyen, mint azok a színészek, akiket a vásznon lát. Vágyott arra, hogy ő is ott legyen, ám sokat kellett rá várnia, ugyanis már 49 éves volt, amikor jött a nagy áttörés a Hamis riport című filmben. Azóta több filmben láthattuk: A remény rabjaiban, a Minden6óban, a Deep Impactben, a Vén rókákban vagy épp a Bakancslistában.

Morgan Freeman amellett, hogy szexinek tartja a fülbevalókat, bizonyos biztonsági okokból is viseli őket / Kép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images
Morgan Freeman amellett, hogy szexinek tartja a fülbevalókat, bizonyos biztonsági okokból is viseli őket / Kép forrása: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

Karrierje során a színész nagyjából 250 millió dolláros vagyont halmozott fel, ékszeréhez mégis ragaszkodik. Az arany karikák titkát egy Instagram-posztban fedte fel, mert belefáradt abba, hogy folyton magyarázkodnia kell miattuk:

Az igazság az, hogy ezek éppen annyit érnek, hogy valaki vehetne nekem egy koporsót, ha egy idegen helyen halnék meg. Ezért hordták régen a tengerészek, és ezért hordom én is.

A színész Burt Lancastertől is meríthetett ihletet, ugyanis az 1952-es Bíbor kalóz című filmben ő is ilyeneket viselt. Természetesen azonban nem ez az egyetlen oka a fülbevalóknak, hanem az is, hogy Morgan Freeman elmondása szerint szexinek tartja az ékszereket. Mindennek ellenére a viselésének alapötlete az volt, hogy ha ismeretlen helyen halna meg, senkinek ne okozzon gondot azzal, hogy koporsót vásárol neki.

Forrás: Unilad.

Nyitókép forrása: Getty Images