Barion Pixel Rá sem ismerni már a Forrest Gump gyereksztárjára 29 évvel a film bemutatása után – Coloré

Rá sem ismerni már a Forrest Gump gyereksztárjára 29 évvel a film bemutatása után

2023. 07. 11.

A 39 éves Michael Humphreys, aki Forrest Gump fiatal verzióját alakította, felismerhetetlenül néz ki és teljesen más pályát választott.

Tom Hanks Forrest Gump karakterének fiatalabbik énjét alakította Michael Humphreys az 1994-es kasszasikerben. Mindössze 8 éves volt, amikor kiválasztották a szerepre. Az egyszeri sztár a The Sunnak adott interjújában elárulta, hogy úgy döntött, a hollywoodi sztárság nem neki való, és beáll inkább az amerikai hadseregbe.

Forrest Gump
Forrás: unset Boulevard/Getty Images

Szerencsére hamar ráeszméltem a családommal, hogy Hollywood nem a gyerekek egészséges életmódját szolgálja. Később a katonai karriert választottam, hasonlóan a filmben szereplő karakterhez, és a Gump becenevet kaptam a seregben. Vicces, hogy Forrest Gump életével mennyi párhuzam bukkant fel az enyémben. Ez a sors? Valami folyton előidézte ezeket a véletleneket.

– mesélte Humphreys.

Michaelnek ugyanis nem a katonaság volt az egyetlen kapcsolata a szerepével, hiszen maratonokon is részt vett később, és még Elvis Presley-vel is kapcsolatban állt, miután ugyanabban a németországi katonai táborban szolgált, mint a legendás zenész.

Az egykori gyerekszínész négy évet szolgált az amerikai hadseregben gyalogos katonaként, ami egy 18 hónapos iraki szolgálatot is magában foglalt.

Amikor csatlakoztam a katonasághoz, mindent megtettem, hogy elkerüljem a felismerést vagy a híremet a filmmel kapcsolatban, de azt hiszem, ez körülbelül két hétig tartott, majd valaki rájött. Kaptam is rendesen a kiképzés alatt mindenkitől a heccelést, de utólag már nem bánom, része volt a fejlődésemnek.

Michael Humphreys nem bánta meg, hogy teljesen más utat választott, de azt mondja, egyetlen szerepet szívesen magára vállalna, és ez a 007-es James Bond karaktere.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: UIP-Duna Film/Forrest Gump c.film