Barion Pixel Csodás esküvői ruhában ment férjhez Eminem 30 éves lánya – Coloré

Csodás esküvői ruhában ment férjhez Eminem 30 éves lánya

2023. 06. 14.

Férjhez ment Eminem lánya, Alaina Marie Scott. A harmincéves nő Michiganben mondta ki a boldogító igent.

Eminem lánya ez év június kilencedikétől Mrs. Moeller névre hallgat, ugyanis ekkor mondta ki a boldogító igent szerelmének, Mattnek. A koszorúslányok között volt Alaine húga, Hailie Jade is, aki boldogan viselte a fekete ruháját testvére esküvőjén.

Eminem örökbefogadott lánya ünnepelt

Alaina csodás sellő stílusú ruhát viselt a nagy napon. Kiegészítőnek tiarát és hosszú fátylat választott, férjével az első útjukat pedig fehér rózsákkal kirakott úton tették meg. Az esküvői fotók több helyszínen készültek, így zöld területen, és egy magas épület tetején is.

Eminem akkor fogadta örökbe Alainát, amikor sógornője droghasználat miatt nem tudta felnevelni a kislányt. Végül a nő 2016-ban elhunyt. Eminem még dalaiba is beleírta a lányt, így például a Mockingbird címűbe is, melyben biztosítja arról, hogy nagyon szeretik őt a családban. Később egy interjúban is elmondta, hogy mennyire fontos neki az unokahúga, és hogy feleségével mindent megtesznek azért, hogy boldog életet biztosítanak számára, valamit kiemelte, hogy lányukként szeretik őt. Mint mondta, az egyik legnagyobb dolog az életében az, hogy gyerekeket nevelhet, és úgy érzi, hogy erre is lehet a legbüszkébb.

Eminemnek nem Alaina az egyetlen örökbefogadott gyermeke, ugyanis felesége előző kapcsolatából fogant lányát is sajátjaként neveli.

A család hamarosan újabb esküvőt ül, ugyanis a jelenlegi ceremónián koszorúslányként részt vevő Hailie Jade-nek is bekötik a fejét! A lány mielőtt igent mondott volna, még Eminem áldását is kérte a frigyhez, aki természetesen boldogan adta lánya kezét.

Forrás: ET.

Nyitókép forrása: Getty Images