Barion Pixel Egy új karakterrel, exkluzív képek jelentek meg a The Sandman 2. évadának forgatásáról – Coloré

Egy új karakterrel, exkluzív képek jelentek meg a The Sandman 2. évadának forgatásáról

2023. 06. 29.

A Netflix misztikus sci-fijét, a The Sandman-t óriási várakozás előzte meg, és habár a show kapott negatív kritikákat is, a folytatás nem volt kérdéses.

A Sandman sorozat Neil Gaiman DC-képregényén alapul, és Tom Sturridge karakterét, Lord Morpheust követi nyomon, a kozmikus lényt, aki minden álmot irányít. A főszereplő, Tom Sturridge különleges fotókon látható a Sandman: az álmok fejedelme 2. évadának forgatásán, ahol egy új karakterrel szerepel, a dorseti Lulworth közelében. A Durdle Door nevezetesség a Netflix-show miatt zárva is volt a forgatások alatt a nyilvánosság elől.

Sandman
Forrás: Netflix

A Durdle Door egy természetes mészkő boltív a Jurassic Coaston, Angliában. A Weld család magántulajdonban van a természeti kincs, de a nyilvánosság számára is nyitva áll általában. Most pedig a Netflix misztikus sorozatának szolgált forgatási helyszínéül a festői környezet. A forgatási felvételeken látszik a Dream-et alakító 37 éves színész, amint egy új, kísérteties fehér köpenyt viselő karakterrel beszél, aki mintha az ő ellentéte lenne – legalábbis ránézésre.

A sztár, aki a díjnyertes filmrendező, Charles Sturridge fia, átszellemülten néz maga elé, sápadt bőrű, a megszokott sötét sminkkel, amely a mély arccsontok és a kimerült szemek illúzióját adja. A páros rövid eszmecserét folytat, mielőtt a fehér ruhás karakter elmegy, kezében valami lírának látszó tárggyal – egy állati tülökből készült hárfaszerű hangszerrel talán.

A Sandman alkotói még nem erősítették meg, hogy ki a másik karakter, aki Tommal forgatott a 2. évadban forgat, de a rajongók körében elterjedtek a találgatások, miszerint ez Orpheus felbukkanása lehet, aki a DC képregényekben Morpheus Calliope múzsától született fia.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Netflix