Barion Pixel Ewan McGregor lánya mindenkit sokkolt a vörös szőnyegen – Coloré

Ewan McGregor lánya mindenkit sokkolt a vörös szőnyegen

2021. 06. 14.

Ewan McGregor lánya vérprofi! Ezt pedig legutóbbi cselekedete bizonyítja a legjobban.

A Star Wars-filmek sztárjának 25 éves lánya már most nagyon jól tudja, hogyan kell elérnie, hogy mindenki róla beszéljen.

Miles Ahead
Forrás: northfoto.com

A fiatal szépség igazán jó géneket örökölt híres édesapjától, hiszen nemcsak szép, hanem tehetséges is. Bár ő a színészet helyett a produceri szakma felé vette az irányt. A karrierjét illetően pedig annyira eltökélt, hogy legújabb filmje, a The Birthday Cake című alkotás debütálására is képes volt elmenni, méghozzá egy kutyaharapással az arcán, amit a premier előtt 30 perccel szenvedett el.

A színész lánya profikat megszégyenítő mosollyal állta végig a vörös szőnyeges fotózást, miközben friss, vérző sebei még nagyon is láthatóak voltak. Az incidens a Las Vegasban található Mob Museumban történt, azt azonban nem tudni, hogy pontosan hogyan és miért.

Mindenesetre Clara pár karcolással megúszta a fájdalmas találkozást, amellyel pillanatok alatt minden újság és online portál vezető hírei közé tornázta fel magát. Édesapja a vele készült interjúban elmondta, hogy igazi vagány csajt sikerült nevelnie lányából, aki nemcsak a magánéletben, hanem a munkában is ugyanilyen kemény.

A Clara közreműködésével készült alkotás június 18-án fog debütálni, mégpedig a VOD streaming szolgáltatón, amelynek főszerepében híres édesapját, Ewan McGregort köszönthetjük. De, ha ez nem lenne elég olyan nagy nevek is felbukkannak majd a thrillerben, mint Val Kilmer és Ashley Benson.

Forrás: justjared.com