A 35 éves Evan Rachel Wood lemondott fia felügyeleti jogáról Marilyn Manson állítólagos fenyegetései miatt

2023. 05. 28.

A Westworld sztárja, Evan Rachel Wood bántalmazással vádolja a punk-rock zenészt, és azt állítja, gyermeke nincs biztonságban, ha vele él.

Evan Rachel Wood lemondott fia felügyeleti jogáról Marilyn Manson állítólagos fenyegetései miatt. Bántalmazásának történetét és nem éppen egészséges kapcsolati dinamikáját Mansonnal az HBO Max-on sugárzott Phoenix Rising dokusorozat is bemutatta. Evan Rachel Wood 2016-ban nyilatkozta először, hogy bántalmazó kapcsolata volt, és bár körülírta a karaktert, egészen 2021-ig nem jelentette ki, hogy az Marilyn Manson, polgári nevén Brian Hugh Warner volt.

Evan Rachel Wood
Forrás: Axelle/Getty Images

Kulcsfontosságú vagyok egy folyamatban lévő bűnügyi nyomozásban. A nyomozással kapcsolatban azt állítom, hogy kínzás, nemi erőszak és pedofília áldozata lettem, egy ismert közéleti személyiség által. Rendkívül félek az állítólagos elkövetőtől. Súlyos, traumatikus fizikai és érzelmi sérülést szenvedtem a kezeitől, és attól tartok, hogy megtorlást fog venni, amiért tanúskodom, és árthat nekem, a fiamnak és a családtagjaimnak.

– mondta a bíróságon Wood.

Manson tagadja a vádakat és rágalmazással vádolja a színésznőt, illetve csalással is, miszerint Evan Rachel Wood hamis levelekkel vett rá más nőket, hogy áldozatként tanúskodjanak a perben.

Most kiderült, a színésznő fia felügyeleti jogáról is lemond, egykori párja javára. Wood és volt barátja, Jamie Bell megállapodtak, hogy 7 éves fiuk apjával él innentől Los Angelesben. A Westworld színésznője a Tennessee állambeli Nashville-ben lakik, és szeretné fiát távol tartani, állítólag Manson miatt.

Evan Rachel Wood
Forrás: Eric Charbonneau/Getty Images

A beadványban Wood és Bell megállapodnak abban, hogy fiuk elsősorban az apával él majd Los Angelesben, anyjánál havi egy meghosszabbított hétvégét tölt, péntek délelőttől vasárnap estig, illetve az ünnepeket is édesanyjával töltheti.

A történet érdekessége, hogy az apa dokumentumokat nyújtott be a bíróságnak, miszerint Wood korábban eltiltotta tőle a gyereket és korlátozta láthatását, holott közös felügyeleti joguk volt. Jamie Bell persze örül annak, hogy most változnak a dolgok, de szerinte nem helyes, hogy egykori barátnője csak a Mansontól való félelme miatt cselekedett helyesen.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Eric Charbonneau/Getty Images