Barion Pixel Sok eső miatt adtak ki riasztást, Zoltán Erikát lefogyasztotta Zoé. Lang Györgyi lánya megszólalt – Lapszemle – Coloré

Sok eső miatt adtak ki riasztást, Zoltán Erikát lefogyasztotta Zoé. Lang Györgyi lánya megszólalt – Lapszemle

2024. 05. 23.

Időjósként is előállunk és jövünk a részletekkel. Gondoltad volna, hogy Zoltán Erika lánya már 27 éves, és azt, hogy Lang Györgyinek van egy lánya?

Ma sok dolga lesz a hajlakknak, hogy a hajunkat tartsa, mert ismét nagy széllökésekre, szakadó esőre számíthatunk a napsütés mellett.

Eső délnyugaton, keleten napsütés

Míg az ország délnyugati részén főképp esőre és szélre kell számítani, addig az ország keleti részén szikrázóan süthet a nap. Az esősebb megyékben a napfény hiánya nem is eredményez olyan magas hőmérséklet és számolni kell akár 70 km/órás széllökéssel is, de a napsütötte vidékeken akár 27 fok is lehet.

Sehol sem lélegezhetünk fel, hiszen lokális felhőszakadásra szerte az országban számítani lehet. Összesen 14 vármegyére adtak ki első fokú riasztást nagy felhőszakadás miatt – olvasható a TWN-en.

Északkeleten kettősfronti, az ország más részén viszont frontmentes idő várható.

Zoltán Erika
Kép forrása: TV2

Ki nem emlékezne a hazai Madonnára? Zoltán Erika a hazai pop meghatározó alakja volt. Énekével és táncával egyaránt szórakoztatott minket.

Egykori táncosával, Kátai Róberttel szerelembe estek és 1997 óta boldog házasságban élnek. Szerelmük gyümölcse, Zoé már 27 éves.

Zoltán Erika egyetlen lánya

Zoltán Erika elmesélte, hogy lánya pontosan ugyanúgy viselkedik a saját életében, mint amire tanította őt. Gondoskodó, szorgalmas, nagyon nagy szíve van és érzékeny. Ám lányának köszönhető az is, hogy kezébe vette az énekesnő súlyát, ugyanis személyi edzőként is dolgozik, aminek köszönhetően édesanyját megszabadította a feleslegtől. Zoé élete a mozgás, mert az edzősködés mellett táncol is. Nem fogjátok elhinni, de anyukája tánckarában.

A Femina soraiból tudhatjuk meg, hogy a gyerekvállalást nem kapkodta el a szőke énekesnő, ugyanis 35 évesen szülte Zoét.

Zozikám egy szem gyermekünk, abszolút királylányként nőtt fel… Ma is mindenben segítek az édes kicsi lányomnak, ő pedig visszaadja és továbbadja a szeretetet.

Lang Györgyi
Kép forrása: RTL

A napokban volt Lang Györgyi halálának első évfordulója. A fájdalom a legközelebbi hozzátartozókban, barátokban nem csitul. Megszólalt Györgyi lánya is.

Lang Györgyi, mint anya

Sokan nem is tudják, hogy a Pa-dö-dő énekese, a mindig bohókás és jókedvű Lang Györgyi anyuka is volt. Egykori párjával nagyon szerettek volna gyermeket és ehhez kerestek egy apát. Ennek eredménye a most érettségi előtt álló Sári.

A Femina Story magazinból kiválogatott soraiból megtudhatjuk, hogy

Születésemtől együtt éltünk. Ritkán bíztak másra, inkább mindenhova vittek magukkal: csecsemőként ott feküdtem a mózeskosárban a Pa-dö-dő koncerteken, később a tánckarba is bevettek, utaztunk, jártuk a világot.

Amikor még kislány volt Palugyai Sári, Lang Györgyi már akkor tolókocsiba kényszerült, de sosem panaszkodott. Sári sem, pedig különleges felállású családja miatt sokat támadták az iskolában a gyerekek, de még a felnőttek is. Pontosan ez erősítette meg a fiatal lányban családcentrikus szemléletét. Elmondta, hogy már kicsiként színész szeretett volna lenni és erről az álmáról most sem tett le.

Nyitókép forrása: Pexels