Barion Pixel A Sárkányok Háza sztárja, Emma D’Arcy megbotránkoztató szettben lépett a vörös szőnyegre – Coloré

A Sárkányok Háza sztárja, Emma D’Arcy megbotránkoztató szettben lépett a vörös szőnyegre

2024. 06. 15.

A 31 éves Emma D’Arcy a Trónok harca előzménysorozatában Rhaenyra Targaryent alakítja.

A Sárkányok Háza második évadának promóciója zajlott Londonban, ahol Emma D’Arcy csatlakozott szereplőtársaihoz és igazán vagány csapatfotók születtek.

Emma egy fekete-fehér öltönyt viselt, ám a két szín egész pontosan fele-fele arányban, hosszában alkotta meg a ruhát – valljuk be, ritkán látni ilyet. Emma, aki nem-binárisként azonosítja magát, haját hátrazselézve viselte, alul pedig egy vörös orrú, kígyóbőr cipővel zárta a különleges outfitet.

Emma D’Arcy
Forrás: Samir Hussein/gettyimages

A színésznő egy darabig hűvös eleganciával pózolt, de a meglepetés akkor jött, amikor mosolyogni kezdett.

Emma D’Arcy
Forrás: Karwai Tang/gettyimages

Emma D’Arcy és kollégái szélesen mosolyogtak, ekkor tűntek fel a fantasy sorozatra utaló, aranyszínű fogékszerek, amelyek közül kettő formára úgy nézett ki, mint a sárkány logó. A show sztárjai Matt Smith és Ewan Mitchell is ott álltak, és mindhárman uralták a zöld szőnyeget, miközben a rendezvény hatalmas ünneplésbe torkollott.

Matt – aki a lázadó Daemon Targaryent alakítja – lazán és dögösen nézett ki egy bő szabású tengerészkék kosztümben. Ewan Mitchell pedig szintén rendhagyóra vette a figurát barna plüss kabátjában.

A Sárkányok háza George RR Martin fantasy-regényeinek rendkívül sikeres HBO-adaptációjának, a Trónok harcának előzmény története. Alicent és Rhaenyra viszályát követi nyomon, miközben azon versengenek, hogy végül ki fog uralkodni a Vastrónon ülve.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Samir Hussein/gettyimages
0 /eletmod/sztarok/emma-darcy-megbotrankoztato-szettje/