Barion Pixel Gondoltad volna, hogy Eminem lánya 28 éves és férjhez ment? Első kép Hailie Jade Scott és a rapper örömapa táncáról! – Coloré

Gondoltad volna, hogy Eminem lánya 28 éves és férjhez ment? Első kép Hailie Jade Scott és a rapper örömapa táncáról!

2024. 05. 25.

Eminemnél most keresve sem találni boldogabb embert a világon, hiszen gyönyörű lánya, Hailie hivatalosan is férjhez ment.

Eminem igazán büszke örömapa, ugyanis amellett, hogy nagyszerű embert sikerült nevelnie lányából, Hailie-ből, egy merőben más – mondhatni teljesen átlagos férfiben találta meg az igazit, ami a rapper szemszögéből nézve igencsak szerencsés.

Eminem és lánya, Hailie
Forrás: Getty Images

A gyönyörű influenszer most hétvégén mondta ki az igent szerelmének, Evan McClintock-nak. A meghitt ceremóniára pedig Greencrest Manorban került sor. A pompás menyegzőn a pár legközelebbi családtagjai és barátai voltak jelen, köztük a fiatal szépség világhírű édesapja, Eminem is. A raplegenda kísérte oltárhoz lányát, majd a lakodalomban egy megható apa-lánya táncnak is szemtanúi lehettek a meghívottak.

Bár kevesen hinnék, ebből is látszik, hogy Eminem nemcsak rapperként, hanem apaként is a legjobbak között van, főleg, hogy másik két nevelt lányának fontos eseményein is mindig jelen van. Tavaly ugyanis Alanát kísérte oltárhoz. A zenész 28 esztendős lánya egy meseszép sellő szabású fehér ruhában mondta ki az igent, amelynek elképesztő habos uszálya volt, méghozzá egy hosszú fátyollal kiegészítve.

A friss házasok egy vintage Cadillac kabrióval mentek ünnepelni a násznéppel. Bár azt nem tudni, hogy Eminem is fellépett-e lánya kedvéért, a képek tanúsága szerint nagyszerűen alakult az este.

Evan McClintock egyébként 2023 februárjában kérte meg a rapper lányának kezét, természetesen a sztár előzetes beleegyezésével.

Forrás: TMZ
Borítókép forrása: Kevin C. Cox/Getty Images