Emilia Clarke és Daisy Ridley meglepő választ adott, hogy csatlakoznának-e újra a Star Wars univerzumhoz

2023. 01. 24.

A két színésznő, Emilia Clarke és Daisy Ridley mindketten főszerepet játszott, és le is zárták karaktereik történetét azokban a filmekben, amelyekben szerepeltek.

Emilia Clarke és Daisy Ridley válaszolt a rajongók nagy kérdésére – hogy visszatérnének-e a Star Wars univerzumba. A Trónok harcával híressé vált Emilia Clarke Qi’ra szerepében volt látható a Solo: Egy Star Wars történetban, 2018-ban. Daisy Ridley pedig Rey-t alakította három filmben is, ezek voltak a Star Wars: Az ébredő Erő, a Star Wars: Az utolsó Jedi és a Star Wars: Skywalker kora.

A Sundance Filmfesztivál nemcsak az alkotóknak igazán különleges rendezvény, de a rajongóknak is, hiszen kérdéseik megválaszolásra kerülhetnek az újságírók által. Így a két színésznőnek is feltették a közvetített kérdést, vállalnának-e újabb szereplést a Star Wars univerzumában. Emilia Clarke válasza feltehetőleg sokakat meglepett, mert gyorsan rávágta, hogy nem.

Emilia Clarke
Forrás: Northfoto

Szép lenne, biztosan nagyon remek lenne, de elég őrült időszakom volt nekem a Star Wars univerzumában, akkor is, ha zseniálisak.

– felelte Emilia, aki azt is elárulta a fesztiválon, hogy nem nézi a Sárkányok Háza sorozatot, mert furcsán érezné magát tőle.

Olyan, mintha azt kérdeznétek, hogy elmegyek-e egy osztálytalálkozóra, de valójában nem is abba az osztályba jártam volna. Ilyen furcsa érzés ez nekem.

Ezzel szemben Daisy Ridley azért fontolóra venné, ha megkeresnék ezzel kapcsolatban. Szerinte nagyon izgalmasak voltak ezek a projektek, nem zárkózna el semmi elől, és éppen szabad is a munkabeosztása – viccelődött.

Star Wars
Forrás: Northfoto

Emilia Clarke a kijelentése ellenére azért nem szakított teljesen a Marvellel, éppen a Disney+-ra készülő Marvel projekten dolgozik. A Secret Invasion című szériában ő fogja alakítani Abigail Brandet. Apja földönkívüli, anyja pedig a Földről származik, és Abigail szintén az Axus bolygón nevelkedett. A Marvel-univerzumban Abigail Brand az Egyesült Államok kormányának különleges ügynöke lesz, aki végül csatlakozik a SWORD-hoz, a SHIELD alosztályához. A SWORD feladata megvédeni a Földet a földönkívüli fenyegetésektől.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto