Barion Pixel Elhunyt Járai Máté édesapja – A Sátántangó színészét két gyermeke gyászolja – Coloré

Elhunyt Járai Máté édesapja – A Sátántangó színészét két gyermeke gyászolja

2023. 12. 01.

Járai Máté hajnalban tudatta a szomorú hírt követőivel: édesapja, Járai Alfréd elhunyt.

Járai Máté életének nemcsak a boldog, hanem a szomorú perceit is megosztja követőivel. Így történt ez most is, ugyanis 2023. november 30-án az édesapja elhunyt. Bár lehetett számítani arra, hogy bekövetkezik az elkerülhetetlen, a színész most értette csak meg, hogy milyen az, ha az ember árva marad a világban.

Járai Máté édesapja

A színész az Instagramon intézett egy üzenetet Járai Alfrédhoz:

„Édesapám! Ma reggel hívtak a kórházból, hogy meghaltál. Összerezzenek, pedig számítani lehetett rá, most mégis itt maradtam Nélküled. Akkor most fel kell nőnöm végérvényesen, ugye? Pedig sokkal korábban fel kellett, mint szerettem volna… a függőségeid, a zárkózottságod, hogy mennyire nem értetted ezt az életnek nevezett dolgot…” -áll a posztban, amit a gyászoló színész osztott meg a követőivel.

A színész a jó dolgokra is emlékezett posztjában. Mint írta, édesapja imádta a feleségét, és rajongott Máté húgáért, Emmáért. Jó volt a humora, ami sok mindenen átsegíti az embert, a nehézségeken is.

Járai Mátét felesége, Kíra támogatja a nehéz időkben / Kép forrása: RTL Sajtóklub
Járai Mátét felesége, Kíra támogatja a nehéz időkben / Kép forrása: RTL Sajtóklub

A színész apja egyik filmszerepére, a Sátántangóra is utalt bejegyzésében:

„Pár napja a kórházban, miután Emma megetetett kezet csókoltál Neki, emlékszel? Míg élek, nem felejtem el: mint aki megköszöni a táncot, de Te megköszönted Neki az életet, hogy köszönöd, de Te nem táncolsz tovább.” – fűzte hozzá.

Járai Máté arra kérte az édesapját, hogy vigyázzon az édesanyjára. Posztjára több részvét is érkezett, melyek közül az egyik a színész feleségétől, Kírától jött, miszerint apósának köszönheti, hogy annak idején megismerkedett férjével.

Járai Alfréd a nyolcvanas években kezdte a filmezést. Legutóbb a 2007-es, A londoni férfi című alkotásban volt látható.

Nyitókép forrása: RTL Sajtóklub