Barion Pixel Megtört a jég! Dominic Fike elárulta, hogy visszatér-e az Eufória 3. évadába – Coloré

Megtört a jég! Dominic Fike elárulta, hogy visszatér-e az Eufória 3. évadába

2024. 01. 21.

Az HBO MAX botrányos sikerszériájában Elliotot alakítja a 28 éves énekes-dalszerző, Dominic Fike.

Dominic Fike megosztott pár infót az Eufória készülő és közelgő harmadik évadáról, és arról, hogy szeretné-e tovább vinni karakterét.

A 28 éves énekes és színész Elliotot alakította a sorozat második évadában, aki Rue (Zendaya) haverja, drogdílere és még némi romantikus szál is húzódik kettejük között. Egy nemrégiben adott interjúban Fike őszintén beszélt arról, hogy majdnem kirúgták a széria forgatása közben.

Dominic Fike
Forrás: HBO Max

Arról is beszélt, hogy visszatérne-e a harmadik évadban, aminek készítése még mindig csak gyerekcipőben jár.

Igazán menő lenne, ha megkeresnének és folytathatnám, de egyelőre ez nem történt meg, és hát nem is vagyunk túl jó viszonyban.

– fogalmazott pesszimistán Dominic Fike.

Drogfüggő voltam, és nagyon nehéz volt bekerülni és helytállni egy műsorban, amely főleg a drogokról szól. Sam, a rendező és az író, józansági trénert szerzett nekem, valakit, aki ott van, aki ismer és felügyel. De nem működött. Annyira be voltam állva néha, hogy megrovást kaptam és majdnem repültem.

A sorozat egyik szeretett színésze, Angus Cloud, aki Fez-t alakította, szintén küzdött a szorongással és a szenvedélybetegséggel, és 25 évesen bele is halt.

A folytatás 2025-ben jelenik meg a tervek szerint és több mint 10 karakter, illetve színész valószínűleg visszatérhet majd – az HBO szerint. Zendayára mindenképp számítanak, de mivel azóta A-kategóriás sztár lett Hollywoodban, csak remélni merik, hogy összeegyeztethető lesz az elfoglaltságaival.

Sydney Sweeney szintén szép karriert hasított ki magának, és már le is igazolt a folytatáshoz. Jacob Elordi mindenki nagy kedvence, legutóbb a Saltburn című szatírában volt főszereplő, amivel ismét dobott egyet pályafutásán. A tervek szerint szerencsére látható lesz a következő évadban, ahogy Maude Apatow, Hunter Schafer és Storm Reid is.

Forrás: Variety
Borítókép forrása: HBO Max