Barion Pixel A 32 éves Daniel Radcliffe végre reagált a pletykára – Mindenkit meglepett a válasza – Coloré

A 32 éves Daniel Radcliffe végre reagált a pletykára – Mindenkit meglepett a válasza

2022. 03. 16.

Daniel Radcliffe készen áll, hogy csatlakozzon a Marvel univerzumhoz, pontosabban, hogy egy új karakter bőrében térjen vissza.

Daniel Radcliffe nevét a legtöbben a Harry Potter-filmekből ismerik, ami sokáig rányomta a bélyegét a karrierjére.

Daniel Radcliffe
Forrás: Northfoto

Mivel mindenki a varázslótanonc karakterével azonosította, alig kapott szerepet, de ha mégis sikerült megnyernie magának egy munkát, sokan a filmsorozatban nyújtott alakításával hasonlították össze a színészi játékát.

2022 azonban igen szerencsés év lesz a 32 éves színész számára, ugyanis több zseniális és nagy költségvetésű filmben láthatjuk majd. Sőt mi több, olyan pletykák is szárnyra keltek, hogy Marvel hősként térhet vissza a mozivászonra. Az már igaz, hogy Hugh Jackman többé már nem ölti magára Farkas szerepét, így több A-listás sztár számára is nyitott lett a lehetőség, hogy magukévá tegyék a karaktert. Így lett a rajongók potenciális jelöltje Daniel Radcliffe, akinek kicsit sem lenne ellenére, ha eljátszhatná Farkast.

Farkas
Forrás: Northfoto

A színész hétvégén részt vett a 2022-es SXSW Fesztiválon, ahol a riporterek megkérdezték tőle, hogy mit szól a pletykákhoz. A reakciója pedig elég beszédes volt:

„Olyan sokan jönnek oda hozzám, hogy ’Hé, ember, hallottam a Farkas híreket, ez nagyon klassz.’ …De nem látom magam előtt, hogy Hugh Jackmantől hozzám kerülne a szerep, de ki tudja. Bizonyítsd be, hogy tévedek, Marvel!”

Hogy pontosan mikor derül fény az igazságra, nem tudni, de az biztos, hogy mi szívesen látnánk Danielt Farkasként.

Forrás: justjared.com