Dakota Johnson viccet csinált Armie Hammer kannibalizmus botránya nyomán a Sundance Filmfesztivál nyitó vacsoráján

2023. 01. 21.

Lehet, hogy egyesek gyomrát megfeküdte ez a húzás, de a 33 éves filmsztár, Dakota Johnson úgy tűnik, szereti sokkolni a szakmát és a nagyérdeműt.

Dakota Johnson, aki Melanie Griffith és Don Johnson híres lánya, a Taste of Sundance vacsorán beszélt a The Basin Recreation Fieldhouse-ban, és átadta Luca Guadagnino-nak a Sundance Institute International Icon Award díját. Ők ketten olyan filmeken dolgoztak együtt, mint az A vakító napfényben és a Suspiria.

Dakota Johnson
Forrás: Northfoto

A Szürke 50 árnyalatának üdvöskéje azzal viccelődött a gálavacsorán, hogy az elismert rendező megpróbálta őt beválogatni a barack szerepére a Szólíts a neveden című drámába. Aki látta a filmet, tudja, milyen szerepet tölt be a gyümölcs Timothee Chalamet és Armie Harmer kibontakozó románcában.

Luca megkért, hogy vállaljam el az őszibarack szerepét a filmben, de sajnos összeegyeztethetetlen volt az akkori időbeosztásommal. Még kész szerencse, hiszen felkerültem volna azoknak a nőknek a listájára, akikbe Armie Hammer beleharapott.

– hozta a fanyar humort Dakota.

A kissé ízléstelen poén változatos reakciókat váltott ki a jelenlevők közül, volt, aki kuncogott, volt, aki hangosan nevetett, de olyan is akadt, aki félrehúzta a száját vagy fújtatott annak jeléül, hogy ez kissé erőltetett.

Dakota Johnson
Forrás: Northfoto

Dakota Johnson folytatta méltató beszédét, amiben elmondta, hogy a 2017-es Call Me By Your Name itt debütált, a Sundance fesztiválon és micsoda merész, különleges produkció volt, most pedig, 2022 végén a rendező ismét ujjat húzott a megszokottal. Ugyanis Timothee Chalamet és Taylor Russel főszereplésével elkészült a Bones and All című tini-kannibál dráma, ami egy áthallásos műfaj és történet a társadalomból kirekesztett csoportokra.

Armie Hammer
Forrás: Northfoto

Bármennyire is társadalomkritika Luca Guadagnino legutóbbi filmje, elég nehéz elvonatkoztatni Armie Hammer botrányától, akit több nő szexuális visszaéléssel és kannibalista hajlammal vádolt meg, amelyek miatt a sármos és feltörekvő színész karrierje egy csapásra véget ért.

Forrás: deadline.com
Borítókép forrása: Northfoto