Barion Pixel Cynthia Nixon is elmondta a véleményét, mi történne, ha egyszer csak Kim Cattrall visszatérne a sorozathoz – Coloré

Cynthia Nixon is elmondta a véleményét, mi történne, ha egyszer csak Kim Cattrall visszatérne a sorozathoz

2023. 06. 20.

A Miranda Hobbes-t alakító színésznő, Cynthia Nixon is állást foglalt a spin off sorozat körüli vitás helyzetben.

Nemrég Kristin Davis beszélt arról egy interjúban, hogy nem akar senki oldalára állni a Sarah Jessica Parker vs. Kim Cattrall perpatvarban, ami hosszú évek óta húzódik, ugyanakkor sajnálja a rajongókat, hogy nem kapják meg, amit akarnak. Most Cynthia Nixon is elmondta a véleményét, hogy szerinte jó volna-e, ha Samantha Jones visszatért volna az És egyszer csak című Szex és New York folytatásba.

Cynthia Nixon
Forrás: Richard Corkery/Getty Images

Néhány hete kiderült, hogy Kim végre feltűnik Samantha-ként az And Just Like That… második évadában, de csak egy rövid cameo erejéig, egy telefonhívásos jelenetben, amelyet a többi szereplőtől külön forgatott.

Igen, nagyon más érzés volt a forgatás, mint egykor, mert megvannak ezek az új csodálatos karakterek, idősebbek vagyunk, és a kitalált gyermekeink már nagyrészt felnőttek. Sok minden más már. De a legfontosabb dolog, ami annyira nagyszerű volt, az az, hogy mindenki, aki ott volt, valóban ott akart lenni. Ez a lényeg. Mindannyian szeretjük egymást, szeretjük a műsorunkat, többet akartunk belőle kihozni. Nagyon más úgy forgatni, hogy nem kell tojáshéjon lépdelnünk valaki olyan miatt, aki olyan okokból szomorú, amit mi nem igazán tudunk vagy értünk.

– fogalmazott Nixon arra vonatkozóan, hogy milyen Cattrall nélkül dolgozni.

Szex és New York
Forrás: Paramount/Getty Images

Cynthia Nixont arról is kérdezték, megnézte-e az elkészült sorozatepizódban Cattrall jelenetét, mire ő azt válaszolta, hogy a forgatókönyvben elolvasta, de nem nézett meg egyetlen részt sem még a második évadból.

A 2. évad napokon belül debütál a MAX-on, de úgy tűnik, valóban sosem fogjuk már együtt képernyőn látni a fantasztikus négyest.

Forrás: Hollywood Reporter
Borítókép forrása: Dan Callister/Getty Images