Barion Pixel Christina Applegate az Egy rém rendes család forgatásán – A stáb vette észre, hogy mekkora a baj – Coloré

Christina Applegate az Egy rém rendes család forgatásán – A stáb vette észre, hogy mekkora a baj

2024. 05. 15.

Christina Applegate már nem mutatkozik a közönség előtt, hiszen a betegsége nagyon megváltoztatta a külsejét. Podcastban azonban örömmel mesél az életéről, így derült ki az, hogy hajdanán anorexiával küzdött.

Christina Applegate bármiben tűnt fel, alakja irigylésre méltó volt, ám most kiderült, hogy nem kell irigykedni rá, hiszen évekig anorexiával küzdött, pontosan akkor, amikor az Egy rém rendes családban szerepelt.

Egyszerűen éveken és éveken és éveken át megvontam magamtól az ételt. Kib’szott kínzás volt.

A színésznő szavai igencsak erősek, hiszen így próbálta érzékeltetni, hogy mennyire gyötrő volt számára az az időszak. Az egykori Kelly Bundy csupán tizenöt éves volt, amikor Kellyt játszotta a sorozatban, amikor is édesanyja segített neki fogyókúrázni.

Christina Applegate és a karcsúság ára

Mint a színésznő elmondta, a sorozat forgatása alatt a stábnak is feltűnt, hogy sosem eszik, és hogy kilátszódnak a csontjai a ruha alól. Mindennek ellenére ő örült annak, hogy egyre kisebbre kell venni a ruhákat, hiszen megvolt az eredménye annak, hogy éhezteti magát.

Christina Applegate tizenöt évesen kezdte el Kellyt játszani, és a forgatás alatt súlyos anorexiával küzdött / Kép forrása: Imdb
Christina Applegate tizenöt évesen kezdte el Kellyt játszani, és a forgatás alatt súlyos anorexiával küzdött / Kép forrása: Imdb

Mióta szklerózis multiplexet diagnosztizáltak nála, teljesen másképp áll ahhoz, hogy milyen problémái voltak régebben, hiszen ma már alig képes járni, és emiatt a súlya is igencsak gyarapodott.

Forrás: Page Six.

Nyitókép forrása: Getty Images