Barion Pixel Chris Noth bebizonyította, hogy mégsem romlott meg a kapcsolata Szex és New York-os színésznő kollegáival az állítólagos szexuális zaklatási botrány után – Coloré

Chris Noth bebizonyította, hogy mégsem romlott meg a kapcsolata Szex és New York-os színésznő kollegáival az állítólagos szexuális zaklatási botrány után

2023. 06. 28.

A Mr. Big-et alakító színésztől, Chris Noth-tól a magazinok szerint elfordult Sarah Jessica Parker, Kristin Davis és Cynthia Nixon, mert kiálltak a zaklatott nők mellett.

Nagy port kavart, amikor Chris Noth-ot többen megvádolták szexuális visszaéléssel, emiatt ugrott is jó pár szerep, reklám szerződés és felkérés, kiírták a reboot-ból, illetve a Szex és New York “család” is elfordult tőle. Akkoriban Sarah Jessica Parker és kolléganői nyilatkozatot is tettek, melyben kiálltak a bántalmazott nők mellett. Ennek ellenére most Noth a közösségi médiában tiszta vizet öntött a pohárba, és állítja, nincs szó arról, hogy jegelték volna.

Chris Noth
Forrás: Northfoto

A 68 éves sztárról azt írták korábban, hogy már egyetlen bulira sem hívja meg a stáb, nem köszöntik fel születésnapján, és hogy Noth maga mondta, hogy inkább neki tartoznának bocsánatkéréssel. Ezt most Chris Noth cáfolta, Instagram bejegyzésben reagált a híresztelésekre. Kitette a cikk screenshot fotóját és kommentálta is.

Mind olvastuk, hogy engem jegeltek és elfordultak tőlem. Általában nem reagálok az ilyesmikre, de úgy gondolom, a rajongóknak joga van tudni az igazságot és érdekli is őket. Tudom, hogy az emberek szeretik a drámát és a pletykákat… de ez a cikk abszolút nonszensz.

Zoe Lister-Jones színésznő és forgatókönyvíró állította 2021-ben, hogy az Esküdt ellenségek: Bűnös szándék sorozat forgatásán Noth visszaélt vele és szexuális indíttatással közeledett felé. Később még két nő állt ki azzal, hogy a színész arra kényszerítette őket, hogy csókolózzanak vele.

Chris Noth
Forrás: Northfoto

A botrány kirobbanásakor a The Hollywood Reporter újságnak nyilatkozott Parker és Kristin Davis, amiben elhatárolódtak, és elítélték az ilyen cselekedeteket. Vádemelés vagy bírósági eljárás azóta sem indult az ügyben.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: James Devaney/Getty Images