Barion Pixel A 60 évesen elhunyt Carrie Fisher posztumusz szerepel utolsó filmjének a Wonderwell-nek előzetesében – Coloré

A 60 évesen elhunyt Carrie Fisher posztumusz szerepel utolsó filmjének a Wonderwell-nek előzetesében

2023. 06. 19.

Hét év után, június 23-án kerül a mozikba a Vlad Marsavin által rendezett fantasy film, melyben Carrie Fisher jó boszorkát alakít, szereplőtársa pedig Rita Ora.

A projekt Carrie Fisher utolsó filmje volt, néhány héttel 2016 vége előtt fejezték be a gyártását, nem sokkal a sztár 60 éves korában bekövetkezett halála előtt.

A Wonderwell egy felnőtt mese, amely Violet (Kiera Milward alakításában) nyomába ered, aki egy kíváncsi lány, Olaszországban él amerikai szüleivel és idősebb nővérével, Savannah-val (Nell Tiger Free). Amikor Savannah-t választják modellnek a híres, Yana nevű divattervező (Rita Ora) kiadója számára, a négytagú család egy középkori faluba utazik a fotózásra. Itt azonban egészen különleges dolog történik, és az ifjú Violet egy másik világgal kerül kapcsolatba.

Carrie Fisher
Forrás: Sunset Boulevard/Getty Images

A hivatalos szinopszis szerint:

A magára hagyott és unatkozó Violet az ősi toszkán városból egy közeli erdőbe barangol, ahol találkozik a rejtélyes Hazellel (Carrie Fisher), aki feltehetőleg az erdő mesés boszorkánya, aki miatt figyelmeztette is őt Yana mostohafia, Daniele (Sebastian Croft). Hazel egy titokzatos portálhoz vezeti a lányt, Violet így egy pillantást vethet arra, hogy mit tartogathat a jövő. Ám akárcsak a gyermekkorból a női létbe való átmenet, ez is egy olyan utazás lehet, ahonnan nincs visszaút.

Már az előzetesből is kiderül egy csavar, amit Rita Ora karaktere szolgáltat, és a rövid videóból is látszik, hogy különleges és mély alkotás várható a mozikba és a streaming platformokra. A rendező, Vlad Marsavin is elmondta, nem egy szokványos történet, és az elkészítése sem volt az.

Az utazás, amelyet filmesként megtettünk ezzel a filmmel, ugyanolyan veszélyes volt, mint maga a film története. A forgatástól a vetítésig hét év telt el. Egy ilyen grandiózus film vizuális effektusainak elkészítése sok időbe telik, de kihívások elé állított minket a Covid és természetesen a csodálatos Carrie Fisherünk halála is. Most van a tökéletes alkalom, hogy megosszuk a varázslatos pillanatokat és tisztelegjünk előtte Hazel szerepével.

Forrás: Vulture
Borítókép forrása: Jason LaVeris/Getty Images