Barion Pixel Amire mindenki várt: Carrie és Aidan forró csókkal tette hivatalossá, mi várható az And just like that 2. évadában – Coloré

Amire mindenki várt: Carrie és Aidan forró csókkal tette hivatalossá, mi várható az And just like that 2. évadában

2023. 02. 10.

Carrie és Aiden hivatalosan is újra együtt!

Legalábbis erre lehet következtetni Sarah Jessica Parker által közzétett fotóból, amelyen ő és sorozatbeli partnere, John Corbett szenvedélyes csókot váltanak egymással a Szex és New York 8. évadában.

Aki nagy rajongója volt a sorozatnak, jól tudja, hogy Carrie és Aidan kapcsolata régre nyúlik vissza, ugyanis kétszer is jelen voltak egymás életében. Egyszer a cipőmániás újságíró hűtlensége miatt ért véget a viszony, második alkalommal pedig azért, mert Carrie képtelen volt meglépni az esküvőt, ami Aidan számára szakító ok volt.

Carrie
Forrás: Northfoto

Bár sokan drukkoltak a két karakter szerelmének, végül Carrie Mr. Big oldalán lett boldog, Aidan pedig háromgyerekes édesapa lett, aki egy bútortervezőbe szeretett bele. A sorozatbeli szerelmesek a filmváltozat második részében ismét találkoztak, ahol érezhető volt, hogy egymás iránt érzett szerelmük még mindig nem múlt el teljesen, ám akkor még nem érezték úgy a készítők, hogy ideje „feltámasztani” az ikonikus párt. Legalábbis eddig, ugyanis a készülő And just like that 2. évadában, ami hivatalosan a széria 8. évada lenne, Aidan és Carrie nemcsak találkoznak újra, hanem egymáséi is lesznek.

A New Yorkban forgatott jeleneteket látva mindenki egy emberként örül, hiszen ezzel egy újabb izgalmas és igazán zseniális évadban lehet részünk, amelyben talán Carrie és Aidan végre-valahára hivatalosan is férj és feleség lesznek.

Sarah Jessica Parker és John Corbett egyébként a való életben is nagyon jó barátságot ápol egymással és többször is elmondták, hogy már az első perctől fogva jól működött köztük a színészi kémia, ami 13 évvel később sem vesztett az erejéből.

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto