Barion Pixel Jamie Lynn Spears máris reagált Britney Spears és Sam Asghari állítólagos válására – Coloré

Jamie Lynn Spears máris reagált Britney Spears és Sam Asghari állítólagos válására

2023. 08. 18.

Britney Spears kishúga minden alkalmat megragad, hogy testvérének köszönhetően rivaldafénybe kerüljön.

Miközben épp csak megjelent Britney Spears saját életrajzi regénye, A bennem lévő nő címmel, a TMZ bejelentette, hogy egy megbízható forrásuk szerint Sam Asghari beadta a válópert. A pop hercegnője és a modell-színész férje egy évet húztak csak le házasokként. A rossznyelvek szerint eleve nem volt igazi a házasság és Asghari csak egy haszonleső. Más teóriák szerint pedig kapóra jött Britney spears-nek a modellel való kapcsolata, mert így ki tudta hámozni magát a gyámság alól, amit évek óta apja gyakorolt felette.

Britney Spears és húga
Forrás: Frank Micelotta/Getty Images

Jamie Lynn Spears, Britney húga úgy tűnik, tisztában van az összes most keringő címlappal. Az Instagram görgetése közben Jamie Lynn belájkolt egy bejegyzést, amelyet a People magazin osztott meg, a következő címmel: Britney Spears és férje, Sam Asghari 14 hónapnyi házasság után elváltak. A képen Britney és Sam egy vörös szőnyeges fotója volt.

Britney Spears
Forrás: Northfoto

Tehát a finom reakció valószínűleg elismeri a tényt, hogy az álompárnak ennyi volt a közös ideje. A Baby One More Time előadója és a sportos férj körülbelül hét éve ismerkedtek meg a 2016-os Slumber Party című szám klipjének forgatásán. Szokták mondani, hogy a 7 év vízválasztó lehet egy pár életében. Sajnos ők nem élték túl a babonás számot.

Forrás: JustJared
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/britney-spears-huga-megszolalt/