Barion Pixel A Bridgerton sorozat újabb eladó sorba került lánya vállalta a meztelenséget – Coloré

A Bridgerton sorozat újabb eladó sorba került lánya vállalta a meztelenséget

2024. 05. 17.

A Bridgerton család 3. évadában sem nélkülözni a romantikát, a szerelmet és a meztelenséget sem.

A Bridgerton család rajongói már élvezhetik a 3. évad első részeit a Netflixen. Azt is tudjuk, hogy a főszerepben főleg Penelope Featherington és Colin Bridgerton kerül.

Penelope és a hitelesség

Nicola Coughlan (Penelope Featherington) most az intim jelentekről beszélt. Luke Newtonnal került ágyba (Colin Bridgerton) – végre – és nemcsak a sorozat hitelessége kedvéért vetkőzött meztelenre, hanem a saját félelmeivel akart szembeszállni. Nicola egész jó élményként élte meg – olvasható a Verietyben.

A nap végére mindketten egy takaró alatt fekve az ágyban voltunk, meztelenül és csak hűsöltünk. Úgy gondoltuk, hogy ezért csinálják a nudisták.

Bridgerton meztelenség
Kép forrása: Getty Images

Vállalta a meztelenséget

Nicola Coughan egy intimitás koordinátor segítségével határolta be azt, hogy mit szeretne magából a képernyőn megmutatni és mit nem.

Kifejezetten kértem bizonyos sorok és pillanatok beillesztését. Van egy jelenet, ahol teljsen meztelenül állok a kamerák előtt, és ez az én ötletem volt, az én választásom. …elképesztően erőt adott. Abban a pillanatban gyönyörűnek éreztem magam, és arra gondoltam, hogy amikor 80 éves leszek, vissza akarok nézni erre, és emlékezni, milyen kibaszott dögösen néztem ki!

A színésznőt alkata miatt megtalálják a negatív kommentek és a trollok, de éppen ez motiválta, hogy levetkőzzön. Sokkal inkább arra törekszik, hogy jó színészi alakítást adjon át, mintsem a testével foglalkozzon, ami valakinek vagy tetszik vagy sem.

Nyitókép forrása: Getty Images