Barion Pixel Brad Pitt barátnője, Ines de Ramon egy ékszerrel üzent a világnak – Coloré

Brad Pitt barátnője, Ines de Ramon egy ékszerrel üzent a világnak

2024. 04. 20.

A 60 éves világsztár, Brad Pitt és a 33 éves szépség nagyjából másfél éve állnak romantikus kapcsolatban.

Brad Pitt egy hollywoodi legenda, aki iránt nők milliói rajonganak, de színészi tehetségét a férfiak is méltatják. Pitt házassága viharos módon ért véget Angelina Jolie-val és a mai napig nem békéltek meg, újabb és újabb ügyek pattannak ki, mi szerint Brad abuzálta ex nejét és gyermekeivel is agresszív volt.

Az indulatok közepette a béke szigetét jelenti számára Ines de Ramon, aki korábban Paul Wesley színész felesége volt, de 2022-re megromlott a kapcsolatuk.

Ines de Ramon, Brad Pitt új szerelme
Forrás: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Ines ékszerekkel foglalkozik, svájci állampolgár, de brazil származású, és az Anita Ko Los Angeles-i luxusmárka nagykövete.

A korábban színészettel is foglalkozó Ines akár modell is lehetne, annyira tökéletes a megjelenése. És, mint ékszerész-szakember, mi mással is üzenne a nagyvilágnak, mint egy medállal. A nyakláncán egy édes, nem túl hivalkodó “B” betű fityeg, ami egyértelművé teszi, hogy szíve választottja: Brad Pitt.

A Harcosok klubja sztárját és a barna szépséget először egy 2022. november 20-i Bono-koncerten látták egymással időt tölteni, Los Angelesben. Egy ideig csak mende-monda volt, hogy egy párt alkotnak, de 2023-ben már hivatalossá tették.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images
0 /eletmod/sztarok/brad-pitt-baratnoje/