Barion Pixel Berki Mazsi világszinten is megméretteti magát – Így készül az eseményre – Coloré

Berki Mazsi világszinten is megméretteti magát – Így készül az eseményre

2024. 04. 02.

Berki Mazsi megnyerte a Sztárboxot, így lehetőséget kapott arra, hogy nemzetközi szinten is megmutathassa, mit tud.

Berki Mazsi legutóbb a Sztárboxban nyújtott teljesítménye miatt került a címlapokra, és ez nem is véletlen, ugyanis a műsorban ő lett a nők között a győztes, és így lehetőséget kapott arra, hogy nemzetközi szinten is megmutassa, mire képes. A felkészülés már zajlik, és mint mondta, naponta edz, ráadásul sokkal tudatosabban és jobban készül, mint a Sztárbox idején.

Berki Mazsi, a bokszoló

Mazsi bár mindig is remek kondiban volt, a mindennapi edzések újak voltak számára, különös tekintettel a bokszedzésekre. Mint a Femcafé-nak elmondta, most már sokkal jobban érzi, hogy milyen megpróbáltatások várnak rá, hiszen a Sztárbox alatt egészen addig nem tudta, hogy pontosan mire számítson, míg nem találta magát a ringben. Bevallotta, hogy mivel az edzője sokat dicsérte, kicsit elbízta magát az első meccse előtt, így most már sokkalta tapasztaltabban vág neki a kalandnak.

Berki Mazsi kőkeményen készül a megmérettetésre / Kép forrása: RTL
Berki Mazsi kőkeményen készül a megmérettetésre / Kép forrása: RTL

Az edzések mellett azonban a pihenés is fontos, ezért párjával és kislányával Amerikában járt, majd szerelmével kettesben Thaiföldre utaztak, és a kikapcsolódás várhatóan csak javítani fog majd Mazsi teljesítményén, és új energiákat szabadíthat fel.

Nyitókép forrása: RTL