Barion Pixel Tragédia: 41 éves korában elhunyt Berki Krisztián – a halál éjfél előtt következhetett be – Coloré

Tragédia: 41 éves korában elhunyt Berki Krisztián – a halál éjfél előtt következhetett be

2022. 05. 06.

Péntek reggel érkezett a hír, hogy 9. kerületi otthonában életét vesztette a 41 éves Berki Krisztián. Az FTC volt vezérigazgatójának halála ügyében zajlik a helyszínelés, elképzelhető, hogy drogtúladagolás okozhatta a tragédiát.

A ma reggeli órákban mentőautó és rendőrök érkeztek Berki Krisztián budapesti lakásához. A társasházban lakók több alkalommal is kiabálást és veszekedést hallottak kiszűrődni onnan, egyes információk szerint a rendőröket sem most hívták ki először. Az Origo információ szerint azonban a rendőrök ma nem a kiszűrődő zajok, hanem a haláleset miatt vonultak ki. A Bors úgy tudja, a nyomozás miatt lezárták a környéket, illetve a lépcsőházba is csak az ott élők mehetnek be.

Berki Krisztián
Forrás: RTL Klub

A helyszínen tartózkodó tanúk elmondták, hogy Berki családja teljesen összetört, felesége, Katona Renáta (Mazsi) pedig a következőt nyilatkozta könnyek közt a lapnak:

„Sajnos a hír igaz, Krisztián meghalt. Kérem az újságírókat, hogy a férjem kegyeleti jogait és a hozzátartozók mérhetetlen fájdalmát is tartsák tiszteletben. Az életemnél is jobban szerettem! Emma születése után ma este nyolc órakor mentünk volna először kettesben randizni. Ezt a randit már egy másik életben fogjuk megvalósítani. Mindennél jobban szerettük egymást, bármilyen hullámzó is volt a kapcsolatunk.”

Eddig csak az biztos, hogy az idegenkezűség, vagyis a gyilkosság kizárható. Berki Krisztián két kislányt hagyott itt: Natasa Zselyke 8 éves, míg Emma Katerina nevű lánya 2021 novemberében jött világra.

Frissítés

A Telex információi szerint kábítószergyanús anyagot találtak a helyszínen, ezt várhatóan egy külön büntetőeljárás keretében vizsgálja majd a rendőrség. A halottszemle még tart, a meg nem erősített információk szerint a halál kicsivel éjfél előtt következett be.

A Tények úgy tudja, Berki Krisztián öngyilkosságot követhetett el, elképzelhető, hogy drogtúladagolás okozhatta halálát. 

Forrás: borsonline.hu