Barion Pixel Ritka pillanat: Ben Stiller 18 éves fiával lépett a vörös szőnyegre – Coloré

Ritka pillanat: Ben Stiller 18 éves fiával lépett a vörös szőnyegre

2023. 10. 29.

Ritka, amikor őket így együtt látni, mert Ben Stiller fia egyáltalán nem vonzódik a rivaldafényhez.

Ben Stiller és szintén színésznő felesége megszokták, hogy vörös szőnyeges eseményekre járnak és együtt pózolnak a fotósok előtt, de épp csak felnőtté érett fiuk más tészta. A 18 éves Quinlin mellett van egy 21 éves lányuk, Ella is, aki inkább mutatkozik az ilyen rendezvényeken.

A házaspár október 26-án elvitte fiukat a Project ALS 25. évfordulós gálájára, a New York-i Lincoln Center Jazz-be. A Project ALS egy nonprofit szervezet mely támogatja és előmozdítja azokat a kutatásokat, amelyek az ALS betegség gyógymódját keresik.

Ben Stiller
Forrás: Jamie McCarthy/Getty Images

Az ALS esetén a központi idegrendszerben található mozgató idegsejtek elpusztulnak, így az akaratlagos izmok – amelyek többek között a mozgás, a beszéd, a nyelés és a légzésért felelősek – gyengülnek, majd a betegség előrehaladtával teljesen lebénulnak.

Ben Stiller
Forrás: Jamie McCarthy/Getty Images

A Stiller házaspár most társ házigazdája volt az eseménynek, és Quinlin azt mondta érdekes lesz látni őket, és ki nem hagyná, hogy majd kritikával is éljen szülei felé. Természetesen a fő mozgató mégis az, hogy támogassa szüleit, akik pedig ezt a komoly szervezetet támogatják.

Az eseményen ott volt Julianna Margulies, Katie Couric és Donna Karan divattervező is.

Ben Stiller „családi szervezetnek” nevezte a Project ALS-t, és hozzátette:

Ez egy nagyon személyes ügy, és úgy gondolom, hogy itt mindenkinek van valamilyen személyes kötődése. Ez egy pusztító betegség, és az emberek összetartanak, ha ilyesmi történik. Vagyis ez a szeretet és a kapcsolódás helye, és erről szól a szervezet is.

Forrás: E online
Borítókép forrása: Antony Jones/Getty Images