Barion Pixel Ben Affleck újra mém lett! A színész érdektelen arckifejezése a 2023-as Grammy-átadón mindenki humorát megihlette – Coloré

Ben Affleck újra mém lett! A színész érdektelen arckifejezése a 2023-as Grammy-átadón mindenki humorát megihlette

2023. 02. 07.

Az 50 éves sztár, Ben Affleck elkísérte feleségét, Jennifer Lopezt, aki áttetsző kék ruhában konferálta fel a legjobb popénekes album díját.

A 2023-as Grammy-díjátadó természetesen hemzsegett a sztároktól, nemcsak a jelöltek sorában, hanem az előadók és a vendégek maguk is mind-mind A-listás hírességek voltak, ahogy az lenni szokott. A fellépők között ott volt Harry Styles, Jay-Z, Stevie Wonder, Mary J. Blige, Bad Bunny, Brandi Carlile, Luke Combs, Lizzo, Kim Petras és Sam Smith is.

Ben Affleck
Forrás: Northfoto

A 65. Grammy sok megindító pillanatot, izgalmat és váratlan helyzetet hozott. Beyoncé történelmet írt azzal, hogy megdöntötte a legtöbb Grammy-díj rekordját, miután megszerezte 32. trófeáját az ünnepségen. Adele és Lizzo is nagyot ment, de Harry Styles sokkolta a leginkább a nagyérdeműt, mivel Beyoncét, Adele-t és az ABBA-t maga mögé utasítva az egykori One Direction énekese hozta el a legjobb albumnak járó díjat.

@entertainmenttonight

Do you think Ben has a case of the Sunday Scaries? 😂 #GRAMMYs #GRAMMYs2023 #BenAffleck

♬ original sound – Bongo Cat Daily

A kategóriákat felkonferálók között ott volt a csodálatos Jennifer Lopez is, aki természetesen férjével, Ben Affleckkel szórakozta végig a nagy rendezvényt. Ben sármos és “baltával faragott” arcéle jól működik a filmekben, és persze ismerjük mosolygós oldalát is, ennek ellenére a Grammy alatt végig sikerült olyan képet vágnia, mint akinek valami nagyon fáj, vagy valamit nagyon nem élvez, de érkezett olyan komment is, hogy “be volt szívva”, annyira mélázó volt a tekintete.

Ben Affleck nem először ad táptalajt a mémgyárnak, 2016-ban a „szomorú Affleck” futótűzként terjedt, amikor mémek sokasága született abból az interjúból, amelyen Affleck Henry Cavill mellett vett részt a Batman Superman ellen promózásán.

Ben Affleck
Forrás: Northfoto

Most pedig arca a Grammy-t tette feledhetetlenné, mert miközben mindenki üvöltött, őrjöngött, sikított és nevetett, JLo maga pedig táncolt és tapsolt, addig férje komoran bámult. Mint, aki citromba harapott, vagy egyszerűen csak teljesen érdektelen. Az egyik ilyen ominózus felvétel akkor született, amikor a legendás Stevie Wonder csinált hatalmas showt a színpadon, egy másik felvétel pedig már az asztalnál ülve készült, amelyen Ben Affleck arca leginkább azt üzeni: Mit keresek én itt?

A komment szekciót persze megszállta az ihlet és azóta már jó pár mém is készült. A legviccesebb hozzászólások a következők Affleck arckifejezéséről:

Ben Affleck úgy tűnik, szívesebben lenne a fogorvosnál.

Ben Affleck úgy fest, mintha szívesebben lenne a Dunkinban.

– utalva a nagy kedvenc Dunkin Donuts-ra.

Ben, kérlek pislogj egyet, ha minden rendben van! Féltünk!

Miért néz ki Ben Affleck mindig úgy, mint aki 10 percre van a sírástól, mert nem bírja ki cigiszünetig?

Forrás: dailymail.com
Borítókép forrása: Northfoto