Barion Pixel Ben Affleck 15 éves lánya is genderfluid? Seraphina meghökkentő külsővel sétált az utcán – Coloré

Ben Affleck 15 éves lánya is genderfluid? Seraphina meghökkentő külsővel sétált az utcán

2024. 02. 12.

Jennifer Garner és Ben Affleck tinédzser lánya az apjával, és mostoha testvérével, JLo lányával sétálgatott a napos Los Angelesben.

Ben Afflecknek és Jennifer Garnernek három gyermeke van, a 18 éves Violet, a 15 esztendős Seraphina és a 12 éves Samuel. A középső lány most drasztikus változtatást eszközölt a frizuráján, korábbi barna, hosszú haját tüsire vágatta és rózsaszínre festette.

Ben Affleck és lánya
Forrás: Pierre Suu/Getty Images

Miközben mostoha tesójával és apjával sétálgatott, lezser, mondhatni fiús outfitet viselt. Az Oscar-díjas apuka fehér pólót, kockás inget és farmert viselt, míg a 15 éves Emme egy bő pulóvert, shortot és tornacipőt.

Érdekesség, hogy korábban JLo lánya, Emme is genderfluidnak nevezte magát, és meglehetősen fiúsan öltözködik. Habár az ekkora gyerekeknél még sok minden változik, és manapság mindenki kitolja a határokat, Seraphina megjelenése igencsak meghökkentette a fotósokat. Ez persze nem jelenti azt, hogy pár év múlva nem pózol majd ismét hosszú hajjal, kis estélyiben, gondoljunk csak Angelina Jolie lányára, Shiloh-ra, aki évekig nemsemleges viselkedést mutatott.

Jennifer Lopez egy tavalyi interjúban számolt be arról, hogy az ikrei közül Emme a they/them vagyis a nemsemleges megnevezést kéri, magát sem lánynak, sem fiúnak nem akarja címkézni.

Nem lehet könnyű ezeknek a gyerkőcöknek ilyen híres szülők mellett felnőni, állandóan vizslatják, kritizálják és megítélik őket. Emme ikertestvére Max, az édesapjuk pedig a latin popsztár, Marc Anthony.

Forrás: Daily Mail
Borítókép forrása: Frederick M. Brown/Getty Images