Barion Pixel A Barbie filmnek köszönhetjük azt a legújabb kifejezést, ami végigsöpört a közösségi médiában – Coloré

A Barbie filmnek köszönhetjük azt a legújabb kifejezést, ami végigsöpört a közösségi médiában

2023. 07. 29.

Mojo Dojo Casa House, így szól a Barbie film mondata, amit egyáltalán nem arra használnak az emberek, mint amit jelent.

A Barbie film óriási népszerűségnek örvend, és hihetetlen profitot hoz Greta Gerwig-nek, a forgalmazóknak és persze még nagyobb hype-ot Margot Robbie-nak és Ryan Gosling-nak. Utóbbi alakítja Ken-t, akinek a szájából hangzik el a Mojo Dojo Casa House, amit ő szerény intellektusával alkotott, hogy az új házát leírja, ami sokkal menőbb, mint a Barbie-ház. Afféle luxus legénylak.

Barbie
Forrás: Northfoto

A Mojo Dojo Casa House nevetséges részletekkel van kiegészítve, mint például Doritos a gyümölcscentrifugákban, a tévék ugyanazt a lovas klipet játsszák, western bejárati ajtó és így tovább. Mindez része a Kendom univerzumnak, a látvány pedig lenyűgöző – ahogy az egész film díszlete.

A Mojo Dojo Casa House hashtag vírusként terjed a közösségi platformokon, de korántsem egy belsőépítészeti bravúrt takar a userek részéről. A rajongók ezt a kifejezést használják, illetve fényképeket és videókat osztanak meg arról, amikor a dolgok valami rosszabbra fordulnak. De olyan képekhez is írják a kifejezést, ami valamilyen abszurd ingatlant vagy helyszínt mutat be. Érdemes rákeresni a hashtagre és legeltetni a szemünket a vicces posztokon.

Barbie
Forrás: InterCom

Aki még nem adott esélyt a Barbie filmnek, feltétlen tegye meg, mert megéri. Nem csupán a Mattel baba pink története, sokkal inkább egy görbe tükör a mai társadalomnak, a patriarchátus eszméjének, ugyanakkor fityiszt mutat magának a Mattelnek is, és a baba kultuszának. Mindezt zseniális kiszólások, még remekebb színészi alakítások és elképesztő látványvilág mellett.

Forrás: Just Jared
Borítókép forrása: InterCom