Barion Pixel Az öt legszexibb pasi az idei Európa Bajnokságon – Coloré

Az öt legszexibb pasi az idei Európa Bajnokságon

2021. 06. 15.

Nem csak a labdát lesz érdemes nézni, hanem a játékosokat is.

Egy éves csúszással végre elkezdődött az idei futball EB, amitől ismét megőrül nagyjából mindenki, aki a Portugália, Skócia, Norvégia, Törökország négyszögön belül él. Ha hidegen is hagy a foci, akkor is érdemes követni a játékokat, ugyanis a meccsek izgalmán túl még van jó néhány gyönyörködnivaló a Bajnokságban. Az Európa Bajnokság ugyanis híres arról, hogy gyönyörű férfiakat vonultasson fel a pályára, akiket már önmagukban is öröm nézni. Az olasz csődöröktől a viking félistenekig szinte kifogyhatatlan a kínálat.

Cristiano Ronaldo, a focipálya legszexibbje

Oké, Cristianot betenni a listába kifejezebben nem fair play a többiekkel szemben. Tulajdonképpen elég lett volna csak egy galériát betenni a portugál játékosról és a tökéletesre formázott hasizmairól, és kész is lenne a cikk. A nyugat-európai szexisten a futball modellkedés koronázatlan királya, aki – ha már koronákról és trófeákról beszélünk – egész biztosan a legjobbat fogja nyújtani az idei játékokon, hogy megtarthassák 2016-os győzelmi címüket.

Mason Mount, a sima arcú brit


A tökéletesen hangzó nevű angol focista nagyjából úgy néz ki, mint bármelyik brit egyetemi játékos az irigylésre méltó fizikumával és tökéletes arcvonásaival. A sima arcú Chelsea játékos garantáltan elhódítja nem csak az ellenfelei labdáit, de a nők szívét is.

Simon Kjaer, az UEFA 2020 hőse

A dán óriás egy igazi skandináv istenség képére emlékeztet bennünket, aki a kis híján tragédiába torkolló Dánia – Finnország meccsen megmentette csapattársa, Cristian Erikssen életét, majd szólt a többi játékosnak, hogy állják körül, ezzel megvédve Erikssent a kíváncsiskodó kamerák lencséjétől, míg az életéért küzdöttek. Ezzel Kjaer neve örökre bevésődött a focitörténelembe, hiszen bebizonyította, hogy nem csak focizni és jól kinézni tud, de emberségből is jelesre vizsgázott.

Marcos Llorente, a spanyol zsonglőr


A spanyol szívtipró az oka annak, hogy miért akarunk mindannyian Spanyolországban nyaralni idén, ha már végre mehetünk. Az Ibizán nyaraló fiatalok közül egész biztosan mindenki próbált már legalább egyszer úgy kinézni mint Marcos Llorente – valószínűleg sikertelenül.

Ciro Immobile, a stílusos focista

Olaszország sosem okoz csalódást, ha szemet gyönyörködtető focistákról kell gondoskodni, így Immobile is csak egy a számtalan olasz csődör közül akik idén Olaszországot akarják bajnoki címhez juttatni. Bármilyen is legyen az időjárás vagy a környezet, az olaszok mindig a divatot helyezik előtérbe és stílusosan érkeznek mindenhová. Épp ezért nem meglepő, hogy idén az olasz válogatottat az Armani öltözteti.

Borítókép forrása: Northfoto