Barion Pixel Avril Lavigne mindössze 10 hónap jegyesség után szakított szerelmével – Coloré

Avril Lavigne mindössze 10 hónap jegyesség után szakított szerelmével

2023. 02. 24.

Avril Lavigne 2022 áprilisában mondott igent Mod Sunnak.

Avril Lavigne kevesebb mint egy évvel az eljegyzése után úgy döntött, hogy véget vet kapcsolatának a zenész Mod Sunnal. Állítólag a pár az elmúlt időszakban sokat veszekedett és a sok külön töltött idő sem tett jót a szerelmüknek.

A 38 éves Lavigne és a 35 éves Mod Sun utoljára egy Grammy-gála előtti rendezvényen mutatkoztak nyilvánosan együtt, ahol Julie Greenwaldot és Craig Kallmant ünnepelték Los Angelesben. A hét elején Avril Lavigne-ről több lap is azt kezdte pletykálni, hogy a botrányos rapperrel, Tygaval szűrte össze a levet, ám mindössze csak egy közös projektről van szó, aminek találkozóját sikerült megörökíteniük a lesifotósoknak.

Avril Lavigne
Forrás: Northfoto

Sem Lavinge, sem pedig Mod Sun nem erősítette meg a hírt, ám nem is cáfolták, hogy már nem alkotnak egy párt. Az egykori szerelmesek 2021 januárjában ismerkedtek meg egymással, és még ugyanebben a hónapban kiadták közös kislemezüket, a Flames című számot. 2022 áprilisában pedig Párizsban tette fel a nagy kérdést a zenész, amire boldogan mondott igent az énekesnő.

Avril Lavigne
Forrás: Northfoto

A minnesotai születésű rockernek a hónap elején jelent meg legújabb albuma, a God Save the Teen, amelyen a Mod Sunnal alkotott közös száma is hallható. Többször nyilatkozták azt, hogy mindketten jobb emberré váltak egymás mellett, illetve remekül kiegészítik egymást, ezért is lepett meg mindenkit, hogy szakítottak.

Avril Lavinge-től azonban már sokan megszokták a viharos párkapcsolatokat. 2006-tól 2010-ig Deryck Whibley felesége volt, 2013-tól 2015ig pedig Chad Kroegerig. De egy ideig Brody Jennerrel is egy párt alkotott.

Forrás: people.com
Borítókép forrása: Northfoto
0 /eletmod/sztarok/avril-lavigne-szakitas/