Barion Pixel Jön az Austin Powers 4. része? Íme a válasz – Coloré

Jön az Austin Powers 4. része? Íme a válasz

2022. 09. 20.

Mike Myers új filmjének, az Amszterdamnak a premierje kapcsán mesélt a jövőt illető terveiről New Yorkban, ahol szóba került az Austin Powers újraélesztése is.

Az Austin Powers sztárja, Mike Myers korábban, még a covid térhódítása előtt, 2019 februárjában foglalkozott az új részről szóló pletykákkal és viccesen azt mondta: „Nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni, hogy ilyen terv létezik vagy nem létezik. Valószínűleg Dr. Evil szemszögéből mutatnám be az új sztorit. Már ha létezne. De ismételten, nem tudom sem megerősíteni, sem cáfolni és többet nem fogok mondani.”

Most újra megkérdezték tőle, miközben új filmjét, az Amsterdamot promózta, mire az volt a válasza, hogy egy határozott, nagy, TALÁN-t tud mondani az Austin Powers folytatására. Az utolsó Austin Powers filmet 2002-ben láthattuk, Aranyszerszám címmel. Az 59 éves színész nemrég a Netflixen bukkant fel egy természetesen felettébb fura sorozattal, amelynek a The Pentaverate címet adták a készítők. A hat epizódból álló minisorozat azonban nem aratott egyöntetű sikert a rajongóknál, pedig igen neves színészek is szerepet kaptak benne.

Austin Powers
Forrás: Northfoto

Az új film, az Amszterdam David O. Russel rendezése, és a történelmi drámában Myers mellett szerepel Margot Robbie, Christian Bale, Robert DeNiro, Taylor Swift, Rami Malek, Chris Rock, Zoe Saldana és Anya Taylor-Joy is. A parádés szereposztású filmet október elejétől lehet majd megnézni. A történet szerint egy különleges baráti trió, egy orvos, egy nővér és egy ügyvéd keveredik óriási kalamajkába, amikor egy gyilkosság vádlottjai lesznek az 1930-as években.

Az Austin Powers-filmek producere és írója Mike Myers volt, aki a címszereplőként és Dr. Evilként is szerepelt a nem mindennapi franchise-ben. Olyan nagy sztárok kaptak benne kisebb-nagyobb szerepet, mint Beyoncé, Elizabeth Hurley, Britney Spears, Heather Graham, Michael Caine, Tim Robbins, Jennifer Coolidge és Muse Watson.

Britney
Forrás: Northfoto

Mike Myres egyébként ezekkel a filmekkel írta be magát a vígjátékok történelmébe és, amelyek ma már igazi klasszikusnak számítanak a műfajon belül.

Forrás: variety.com
Borítókép forrása: Northfoto