Arnold Schwarzenegger fia egy filmforgatásról posztolt, méghozzá nem is akármit

Aki figyelemmel követte a volt kaliforniai kormányzó, Arnold Schwarzenegger életét, az jól tudja, hogy a sztár négy gyermeke mellett született egy házasságon kívüli fia is egykori házvezetőnőjétől, aki a Joseph Baena nevet kapta.

A fiú 24 éves és kiköpött édesapja, hiszen nemcsak a színészetet választotta hivatásául, de a külsejét illetően is tetőtől talpig Arnold génjeit örökölte.

Premiere Of Lionsgate Films' "the Expendables 2" Arrivals
Forrás: Northfoto

A fiatal sztárcsemete jelenleg épp legújabb projektjén dolgozik: filmet forgat a szépséges Hawaiin, amelyről egy képet is megosztott, méghozzá teljesen félmeztelenül. Joseph sosem titkolta, hogy édesapja inspirálta ezen a pályán, akinek szemmel láthatóan nagyon szeretne bizonyítani, mivel ha épp nem a Lava című filmen dolgozik, akkor az edzőteremben igyekszik formába hozni magát.

Érdekesség, hogy a produkciót – amelynek a szinopszisáról és a többi szereplőjéről sem tudni semmit – kriptovalutákból finanszírozták. Josephnek az IMDb szerint 5 projektje is lesz, sőt, mi több, Schwarzenegger mindenben támogatja és segíti is fia karrierjét, mivel az elmúlt években nagyon jó kapcsolatot alakult ki köztük.

Forrás: dailymail.com

Ha tetszett a cikk, mutasd meg az ismerőseidnek is!

NEKED AJÁNLJUK

4+1 dolog a sminkelésben, amit ne kövess el 40 felett