Barion Pixel Rejtélyes betegséggel küzd a True Blood sztárja: Mi történt Anna Paquinnal? – Coloré

Rejtélyes betegséggel küzd a True Blood sztárja: Mi történt Anna Paquinnal?

2024. 04. 23.

Mindenkit meglepett Anna Paquin, amikor a vörös szőnyegre lépett. Ezúttal azonban nem a ruhája vonzotta a tekinteteket, hanem az egyik kiegészítője.

A Bit of Light című filmjét népszerűsíteni kívánó Oscar-díjas kanadai születésű, új-zélandi Anna Paquin rendező férjével, Stephen Moyerrel lépett a szőnyegre.

Anna Paquin
Kép forrása: Theo Wargo / Staff / Getty Images

Anna Paquin és a titokzatos kiegészítő

A 41 éves színésznő nemcsak a talpig fekete öltözéke keltett feltűnést, hanem az a bot, amire a jobb kezével támaszkodott.

A sztár egy éve már kerülte a nyilvánosságot és hosszú idő után most jelent meg a közönség előtt. A People magazinnak pedig azt is bevallotta, hogy olyan egészségügyi problémával küzdött, amely a mozgásában akadályozta. Nehéz 2 év van mögötte, de férje igazi segítség volt a bajban is. Ám, ha közös munkáról van szó, akkor is hasonló véleménnyel van Stephen Moyerről, mint producer:

Ő a kedvencem, akivel játszhatok.

A Bit of Light

Amit az új filmről tudni lehet az, hogy a színésznő egy alkoholista anyát (Ella) játszik, aki elveszíti felügyeleti jogát gyermekei felett és megjárja a poklot.

Mindannyian hibásak és tökéletlenek vagyunk, és Ella valamilyen szinten megismétel valamiféle családi mintát, egészen addig, amíg elfojtja az érzéseket. Ez nagyon rokonítható, mert nagyon sok módja van annak, hogy az emberek a maguk útjába álljanak, vagy megtanuljanak megbirkózni a traumákkal.

A film a mai nappal kerül a mozikba.

Nyitókép forrása: Theo Wargo / Staff / Getty Images